Şimdi Ara

KNIGHT ONLINE KOMPLO TEORİLERİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1-2 saattirwww.knightonlineworld.com çökmüş durumda.. Yani ben herşartta giriyorum siteye ama gerçekten çökmüş durumda.. KOSP un resmi sitesine bakıyorum o da çökmüş durumda.. İkiside aynı anda bir tesadüf olabilir mi?

    Daha önce de başıma geldi.. 2 defa daha aynı anda çökmüştü.

    1- BEnce KOSP u da yazanlar Knight ONline ekibi. NEden mi? Çünkü oyundan kazanamadıkları parayı KOSP tan kazanıyorlar..ve sık sık oyuncu banlayarak server ı temizliyorlar..Dikkat edin Knight Online ne zaman güncelleniyorsa o dakika da KOSP güncelleniyor. BAn olayını KOSP kullananda kullanmayanda yaşıyor.

    2- Dikkat edin 60lvl yukarısındaki türk charları sebepsiz banlanıyor. Üstündeki değerli charlar alınıyor. Bence kayıt olurken türkiye dışı bilgileri vermek, nicklerde tr gibi ekler kullanmamam ve oyun oynarkende proxy kullanmak şart..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilx -- 19 Ekim 2005, 16:54:25 >







  • ko 13xx sürümüne geçtikten sonra ertesi gün kosp da güncellendi yeni versiyonu uyumlu hale geldi. bana kalırsa böyle bişey ancak kosp la ko yu yapanlar aynı kişiyse olabilir. yoksa bu kadar kısa sürede yeni versiyona güncellemeri çok zor
    *oyuna proxyle nası gircez o nasıl oluyor ayıtır sorması? ilk defa duyuyorum. adam oyunda banlarsa senin ip ne ban atmıyoki accountunu banlıyor. ip ni farklı göstermen neye yararki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 19 Ekim 2005, 17:28:35 >
  • türk ip si olduğunu gizlemek maksat..dediğim gibi 60 ve yukarı lvl olduğunda türkiyeden ip adresi ile banlanman an meselesi..
  • bir proxy yazılımı edin..oyun oynarken açık kalsın..

    yani demem o ki; 60 lvl a kadar kasmayı düşünüyorsanız bu dediklerimi dikkate alın..yoksa kafanızı duvarlara vurursunuz..
  • iyide kosp u gm ler yazdı zaten acık ve net olarak oynayan işi bilen herkes bilio bunu :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: qoqhan

    iyide kosp u gm ler yazdı zaten acık ve net olarak oynayan işi bilen herkes bilio bunu :D



    alla alla!!!
    bende oynuyorum bu oyunu uzunca bir süredir ama ben neden bilmiyorum böle bişey acaba.
    bana söylemeyimi unuttular acaba.

    size noah mektup yolladı deilmi kosp bizim ürünümüzdür diye, ondan bukadar emin konuşuyorsunuz.

    ayrıca bu 60+ ban olayınada anlam veremiyorum benim 6 ID'min 5 tanesi 60+ vede uzunca bir süredir,fakat böyle bi tehditle karşılaşmadım.beni tedir gin eden tek şey hilecilerin yanında bizide hileci ön yargısıyla değerlendirmeleri.
    çook üzücüü çook.
  • herkes banlanıyor demiyorum zaten..sen banlanmamış olabilrsin..ama ırkçılık ve sahtekarlık yapan şerefsiz gm ler oldukça fazla..benim onlarca arkadaşım hile yapmadan banlandılar..pek çoğunun itemleri de dupe olmadığı halde zaman zaman siliniyor..adam akıllı soyuyorlar 60+ olanları..forumları gezersen bu yüzden kafayı duvara vuranları göreceksin..
  • yetrince uzun bi zamandır dolaşıyorum formları ve etrafımda bu oynunu oynayan sayısı tahmin edemeyeceğinkadar fazla ve bu item silinme olayını yada ban olayını hiçbiri yaşamadı.içlerinde dupe ile uraşanlar vardı tabik onları hesaba katmıyorum onların itemleri herzaman silinirdi.
    yani dupe olmayan bi itemin yada hile yapmayan bir caharın silindiğini ne gördüm nede duydum.(1. elden)

    bunlar hep söylenti olarak kaldı bende.
    bence sizde görmeden inanmayın bu söylentilere.

    saygılar...
  • keşke söylenti olsa.. ben de iyice huylandım bu durumdan.. o yüzden yazıyorum..çünkü 60 lvl a kadar boşuna kasmak istemiyorum..

    varsa nedensiz banlanan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim..en azından böyle bir durum yoksa içimiz rahat eder..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kamilx

    herkes banlanıyor demiyorum zaten..sen banlanmamış olabilrsin..ama ırkçılık ve sahtekarlık yapan şerefsiz gm ler oldukça fazla..benim onlarca arkadaşım hile yapmadan banlandılar..pek çoğunun itemleri de dupe olmadığı halde zaman zaman siliniyor..adam akıllı soyuyorlar 60+ olanları..forumları gezersen bu yüzden kafayı duvara vuranları göreceksin..




    Dediin gibi item silinmesi olayı yaşanıyo bolca hatta silinen malın dupe olmadıına %100 emin olsan bile olabiliyo.Ama bu demek diil ki gm alıyo başkasına veriyo.Adamlar sana parayı bastır istediin silahı 5 10dk içinde hazırlarlar.Edit char die bi olay var yani dimi bunu yapan adam istese sallaya sallaya +10 shard basar.Nie senin malınla uğraşsın ki.
  • ha birde, internet cafeden girenler için bir tehlike daha var. Makinalarında KEYLOGER yüklü kafeler var.. Arada çıkıyor böyle mesleğini istismar edenler.. Müşterilerin charlarını adamakıllı soyuyorlar..
  • gmlerin item çalmasına gerek yokki onlar item yaratabiliyo zaten
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sneet

    gmlerin item çalmasına gerek yokki onlar item yaratabiliyo zaten


    Hayır yapamıyorlar. Onların yetkileri çok sınırlı. Aynı Forumlardaki hiyerarşi var. Forum Moderatörü ve Forum Admini nasıl farklı şeyler ise (yetkileri de farklıdır) KE'de de durum aynıdır. KE GM'leri sizin inv'den bir itemi alıp başka birine verebilirler ama sıfırdan bir item yapamazlar. +9 item yapmak için kullanıcılardan (mesela +8shard) topluyorlar (dupe bahanesiyle siliyorlar) ve anvil'de +9 yapıyorlar.

    GM'lerin para ile sattığı itemlerin kaynağını "dupe" (bahanesiyle) item silinmesi oluşturuyor.

    "KOSP bize ait değildir" denilmesi tamamen, külliyen yalan. Kanıtlar ortada.

    Ayrıca benim 61 mage arkadaşımdan 10 premium ücreti aldılar ama premium üyelik vermediler. ŞEREFSİZLİKLERİNE SOYGUNCULUĞU DA EKLEDİLER.

    Benim bir köpeği ısırmam beni köpek yapmaz. Köpeğin beni ısırması onu köpeklikten kurtarmaz (Sözüm KE GM'lerine)




  • arkadaşlar belki alakası yok ama skill bug da öle!!! hangi adamın aklına gelirde skill bug ın yöntemini şöle denesem olurmu die.. bence gm lerden biri ya ispikçi yada adamı banlayıp para kazanmak için öle yapıolar!!!!
  • arkadaşlar gmler değişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.