Şimdi Ara

Knight Online Hesaplarinin Bilgilerini Dei$tirmekde Sorun Ya$ayanlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • oncelikle siteye login oluyorsunuz..www.knightonlineworld.com] adresinden..

    kar$iniza boyle bir ekran cikiyor..

    http://img509.imageshack.us/img509/8254/a1sh4.jpg

    orda yazan email adresine bir code ve link geliyor

    5F7EEE3F-E354-43D5-BB8A-028GEK1844 (bana gelen code un biraz dei$tirilmi$ hali)

    daha sonra size 3 tane gizli soru soruyor resimde ki gibi..

    http://img261.imageshack.us/img261/7866/a2od5.jpg

    burda 3 adet gizli soru ve cevabini seciyorsunuz..daha sonra emailinize gelen code u email key bolumune,verification code un kar$isinda ki kutuda ki yaziyi da verification code kutucuguna yaziyorsunuz..

    bunlari yaptiktan sonra siteye login olabilirsiniz..email adresinizi,$ifrenizi fln dei$tirebilirsiniz..email adresini degi$tirirseniz dei$tirdikten sonra siteye login olmayi denedinigizde hesap aktive edilmedi gibi bir$ey der..bunun icin de yeni sectiginiz email adresine girip oraya gelen mailde ki aktivasyon linkine tiklamaniz gerekmektedir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 31 Ağustos 2007; 6:47:25 >







  • Gizli sorusu olmayanlara yarar mı bu ? yada mail filan hiç karıştırmayanlar normal login olabilirmi şifremi unuttumdan yine şifreyi eskisi gibi değiştirsek sorun olmaz dime?
  • 1 haftadir fln hic login olmadiysan ilk login olmayi denediginde kar$ina ilk resimde ki gibi bir yazi cikar..orda kayitli email adresini yazar..o email adresinin $ifresini biliyorsan girer linke tiklar ve email keyi alirsin..o olduktan sonra 3 adet gizli soru secmen gerek..dolayisiyla gizli sorunu da geri almi$ oluosun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 31 Ağustos 2007; 6:51:36 >
  • ee 3 tane gizli sorudan hangisi olucak
  • özellike bu bolum için teşekkürler bilmıyordum ;

    bunlari yaptiktan sonra siteye login olabilirsiniz..email adresinizi,$ifrenizi fln dei$tirebilirsiniz..email adresini degi$tirirseniz dei$tirdikten sonra siteye login olmayi denedinigizde hesap aktive edilmedi gibi bir$ey der..bunun icin de yeni sectiginiz email adresine girip oraya gelen mailde ki aktivasyon linkine tiklamaniz gerekmektedir..

  • valla kari$ik soruyor..ben emaili degi$tirirken ba$ka birini $ifreyi degi$tirirken ba$ka bir gizli soruyu sordu..hepsini akilda tutmak lagzim..

    @Slauter
    onemli degilmsnden baya ki$i sordu pmden de sorular gelmi$ yardim edeyim dedim
  • Gizli soru işini anlamadım 3 tane gizli soru diyor onlar ne işe yarıyıcak gizli soru 1 tane olmazmi? hangisi gizli sorum olucak?
  • diorm ya..3 adet gizli sorun olacak..dielim $ifreni dei$tiriyorsun 3 tanesinden birini soracak..ya da item kitliyorsun dielim..3 unden birini soracak..bunlar guvenlikle ilgili..sanirim chari hacklenen ki$ilerin tickletlari yuzunden boyle bir$ey yapma geregi duydular..yine k2nin yaptigi warrock diye bir oyun var..oranin da account sistemi boyle..3 adet gizli soru..guvenligi ust duzeye cikardilar..ama bizim Turk milleti gene bi$eyini bulur ;)
  • ben gizli sorumun birini 12 karekterden fazla yaptım oda charın asıl gizli sorusu oldu item seal olmuyo aklınızda olsun 12 harften fazla yazmayın gizli sorunuzu onunla ugraşıyorum $imdi gizli sorumu degiştirebilirim in$allah..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MotoChriss

    ben gizli sorumun birini 12 karekterden fazla yaptım oda charın asıl gizli sorusu oldu item seal olmuyo aklınızda olsun 12 harften fazla yazmayın gizli sorunuzu onunla ugraşıyorum $imdi gizli sorumu degiştirebilirim in$allah..


    buda gercekten önemli uyarı için sağol guzel topic oldu bilmediğim 2 şeyi öğrendim...
  • dün denedim hotmail hesabıma Gelmedi ama gmaile Hemen Geldi
  • her item kitlerken ayni gizli soruyu mu soruyor?ben $ifre dei$tirirken farkli email adresini dei$tirirken farkli gizli soru sormu$tu..

    @K1rKLee
    bende asasimin bilgilerini dei$tirirken direk gelmi$ti..$imdi priestiminkini denedim gelmedi..2 side hotmail..yine ellerine yuzlerine mi bula$tirdilar bu i$ide
  • quote:

    Orjinalden alıntı: K1rKLee

    dün denedim hotmail hesabıma Gelmedi ama gmaile Hemen Geldi


    ya benimkide gelmedi hotmaile bi daha girdim kodu kaybettim seceneğini işaretledim e maile baktım gelmişti bu sefer sizde böyle deneyin
  • ii valla..ben 3 kez lost my key dedim..email yollandi fln dedi..konrtol ediorm hala gelen bir mail yok..neyse priesti kullanmiorum ztn ;) bnm gibi key i gelmeyenler ticket atarak sorununu cozebilirler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.