Şimdi Ara

Knight Online.exe çalışmayı durdurdu! hatası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Merhaba.Yıllardır sorunsuz bir şekilde indirip,o an çalıştırabildiğim Knight Online'ı artık çalıştıramıyorum.3-4 gün önce Knight'ı indirdim ve Setup'ını düzgünce yaptım.Update'ler de sorunsuz bir şekilde indi (1907 patch şu anda bende bulunan) ve "Start" butonu geldi.Start'a bastım fakat oyun açılır gibi oldu sonrasında hiç işlem yapılmamış gibi duran bir masaüstü.Bu geçtiğim 4 günde aklınıza gelebilicek her yolu denedim ama başarılı olamadım.Bazı sitelerde antivirüstendir dendi,antivirüsü kapatıp açmayı denedim olmadı.Hatta belki yüklerken silmiştir diye antivirüsü kapatıp tekrar yukledim oyunu.Yine sonuç nafile.Oyunu 4 günde 4-5 kere silip tekrar yüklemişimdir.Başka bir sitede bu sefer uyumlulukta sorun vardır denmiş.Önce önerilen Xp Sp 2 denedim olmadı.Mesajların eski tarihlere ait olduğunu düşündüm ve Win7 ye ait olan Sp 3 denedim olmadı.İşin ilginç kısmı 2 arkadaşım benimle aynı gün yükledi,onlarınki indirdikleri andan itibaren sorunsuz çalışıyor ama benim oyun(illa bir sorun çıkıcak ya) çalışmıyor.Daha doğrusu Launcher kusursuz aslında ama Start'a bastığım anda hiçbirşey olmuyor.Denediğim çözümler arasında yeni bir kullanıcı hesabı açma vardı bir sitede görmüştüm yine.Yeni bir kullanıcı açtım ve yönetici olarak seçtim.Oyunu bir kez daha yükledim oraya ve aynı şekilde sorunsuz olarak "Update"leri yaptı.Launcher'dan oyunu çalıştırdığım anda "Knight Online.exe çalıştırmay durdurdu" yazdı.Aslında az çok anladım oyunu çalıştırdıktan sonra neden hiçbir şey olmadığını.Çünkü Pc oyunu kapatıyordu.Sonuç olarak bunu anlamam oyunun sorununu çözmeme yardımcı olmadı.Son çareyi burda buldum ve yardım bekliyorum.Biri çıksa ve şu soruna bir çözüm bulsa biliyorum ki bu sorunu yaşayan yüzlerce insan güzel bir "oh" çekicek.







  • (http://knightonline.mgame.com/ ya dahttp://knightonlineworld.com/) 'dan indirdin değil mi setup'ı?
  • Evet ordan indirdim.Hatta belki sitede sorun var diye eski bi Setup'tan yükledim ama bu seferde Update yapmadı diye sildim.Şu anda bende bulunan MGame'e ait olan Knight.
  • aynı olay bendede oldu yükleyip silince giriyodum. sonra oyunda ben oyunun grafiklerini düşürüyodum oyuna girince. karakterden çıkınca tekrar aynı olay oluyodu. sonra optionsdan bütün oyun ayarlarını aynı konuma getrdm hatta use windows modda flan çalıştrdm ööle açıldı sonra farkettm ki oyun kendi grafiklerinden dışında bşi istemiyor. şöyle garip bi olay da var; başka bir ıd ile online oldum mu giriyodu kendi karakterimle giremiyordm. son care ticket attım bu sorunun farkındayız en yakın zamanda çözcez şekilde bi cevap aldım sonra msj geldi ticketdan çözümlendi flan diye 10 temmuzdan sonra online olmaya başladım. ticket atmanı önerirm bende öyle çözüldü tabi bide tüm ayarları yani grafik ayarlarını knightın kendi ilk haline getirdim
  • Yardımların için çok teşekkür ederim söylediğin şeyleri deneyip sonuçları yazarım.Bahtsız olduğum için ticket sistemi bakım altında şu anda.Bütün dünya bir oldu ve bu adam Knight oynamayacak diyor gibi hissediyorum artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.