Şimdi Ara

Knight Online'a yeniden başlamak için kaç tl gerekir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar eski bir knight oyuncusuyum, yıllar önce oyunu bıraktım. Hiç bir zaman oyunu çok üst seviyelerde oynamasam da knight'dan aldığım zevki hiç bir oyunda bulamadım. Ben şuanda tekrar oyuna başlamak istiyorum. Orta seviye bir warrior dizebilmek için kaç tl harcamam gerek ve orta seviye warrior itemleri şuanki piyasada neler ?



  • hocam şuan başlayacaksanız zevk alabileceğiniz 2 sw var.ya destan ya da orion.gb fiyatları 15 ve 20 tl.orta seviyeden kastınız 83 levele kasıp orta seviye olmaksa oralar biraz sıkıntı.ama ardream veya base kasacaksanız 8 chitin/shell ve +8 raptor üstüne antidef set ile iş yapar bayağı.yani tahminen 200 tl civarı yatırmanız gerekir.çok kabataslak söyledim ancak aşağı yukarı böyle olur destan sunucusunda.orion daha yeni sw ve absürt saatler dışında(sabah 5-7 arası) oraya presiz girmek zor.özellikle orion2 ye.yani orası çok daha fazla harcatır size.tavsiyem destan :)
  • peki base'de user sayısı nasıldır tahmini
  • destanda gbnin pahalı olmasının tek sebebi knightın ölmedigini otpsiz bir serverda da fiyatları yüksek tutarak göstermek boşuna başlama oyunun %99u bu gb fiyatını görüp 3 lira kazanmak için 5 pcyle pazar yapan ticaret dehaları oyunu "oynayan" adam olmadıgı icin de item satarken baska bir pazarcıyı kandırdın kandırdın yoksa kimsenin item felan aldıgı yok bana inanmıyorsan sadece gir destan maradona pazar saysından pcnin kastıgı yerde pazar gezen senden başka kaç kişi var söyle ben söyleyeyim 5 bile degil onlar da pazar kuracak yer arıyordur. pk atmayı falan düşünüyorsan o da hayal oynayan 1-2 party var milyarlık itemli öyle 200 lirayla teke gidersin 2 milyar yatırsan da pk atmak icin pkya cıkıcak o 2 partyi bekleyeceksin aksam 1-2 isten gelince oynarlar onun dısında 1 tane kesecek kesilecek adam bulamazsın. orion'a gelirsek biteli çok oldu sakın yeni sw falan demeye kalkmayın burdaki item seviyesiyle aresinki arasında fark yok pk alanlarındaki online sayısını bilmiyorum ama %50'si tbl %50'si 4 milyarlık char forumlara açılan konulardan bunu biliyorum. en iyisi yeni serverı bekleyin ilk 1 ay belki 2 ay iyi pk olur sonra yine bunlar gibi olur yerinizde olsam hiç başlamam başka oyun bakarım ko biteli yıllar oldu pvpyi falan söylemiyorum bile 5 gün önce 6000 userle açılan uskonun aynısı pvpnin su an 150 online'ı var czde 1 kişi bile yok dhdeki arkadasların ilk kez karsılasıp tezgahı bilmeden gelin oynayalım dedigi pvplere itibar etmeyin hepsi aynı kisi tarafından haftada 1 isim degisip yeniden acılan premium paralarını alıp ortadan tüyülen serverlardır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.