Şimdi Ara

KMT önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    arty konusunda fazla tecrübem yok 6000 küsür savaştan sonra artık denemenin vakti geldi diye düşünüyorum,
    hangi ülkenin artylerini tavsiye edersiniz?



  • ben sadece fransız artysi ile oynuyorum taretli olması ve t10 arty nin şarşörlü olması avantajı ancak düşük hasar potansiyeli ile t10 tanklar arasında biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. zira ben t9 arty ile 200-300 hasar verebiliyorum ağır t10 tanklara medium veya hafif zırhlı td bulursa 1300 hasar verdiği oluyor ama o da hep olmuyor. lakin t9 arty ile 45-50 km hıza çıkabiliyorsun mobiliteyi iyi kullanabilirsen iyi can yakabiliyor. ama kodummu oturtayım herkese tek atayım dersen fransız ağacına hiç girme.
  • zevkınıze kalmıs bısı. kımının atıs gucu cok yuksek fakat ısabet oranı ve nisan alma suresı cok kotu kımının taretı doner hızlıdır ama atıs gucu dusuktur kımının top atıs acısı daha yuksektır yanı evın bınanın arkasını daha ıyı gorur gıbı bırcok kombınasyona sahıp artyler var.
    nısan alma onemlı degıl sabırla beklerım ama adamın kafasına mermıyı dusurdugum zaman oyundan sogusun dıyosan conqueror gc ve t92 onerılır( ıkısının arasından ingilizi onerırım )
    her attıgım bı sekılde adama az da olsa hasar versın gerektıgınde hızlı bır sekılde yer degıstırırım oyunun seyrını de degıstırırım dıyorsan bc 155 58(sarjorludur)
    bunların arasında kalan kombınasyonlarda kabaca obj261 hasar gucu ve ısabet oranıyla orta şekerdir. gw e100, t92 ve conqueror gc ye yakın ozellıklere sahıptır.
    bana sorarsan en cok zevk alarak oynadıgım 2 arty fransız ve ıngılız, kolay gelsın :)
  • Obj 261 i deneyebilirsin.Artyler neflendikten sonra beni en çok tatmin eden arty o oldu.
  • Test serverinda normal mermi ile denedim. Amerikan ve Fransiz kotu fakat Alman ve Ruslar oldukca iyiler Arty yonunde.

    Edit:
    Tier 10 icin konusuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 4 Şubat 2014; 16:00:30 >
  • Oyunda en etkili arty tier10 olarak amerikandır.yüksek saldırı gücü ve diğer artylere göre zırhı iyidir fakat tabiki geç mermi yükler.Ben şu an amerikan kasıyorum iyi vuruyor fakat farklı tierlerde isabet oranı çok düşüyor belirtiyim.Patlama oranıa yüksektir.Ancak Ruslarda çabuk doldurur.Ama hasarı amerikana göre düşüktür.Almanlarda amerikan ve rus ortasıdır.Bence alman seç.tier10a geldiğinde alışamazsan duruma göre rus yada amerikan al.İngilizleri hiç bilmiyorum.Fransızlarda şarşörlü olması avantaj evet.Hatta fransızlarla uzak mesafe savaş yerine yakın mesaje bile takılabilirsin.
  • Merhaba @faky,

    Diğer arkadaşların hepsi gerçekten çok güzel yorum yapmışlar. Fakat benimde katıldığım bir nokta var. Her zaman attığında inanılmaz hasar veren tank senin tankın olmayabilir. Yani senin oyun stilinde önemli olan hasar değil isabetlilik veya mobilite olabilir. Bunları göz önüne alıp seçimini o na göre yapmanı öneririm.

    İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz
  • Merhaba arkadaşlar,
    değerli yorumlarınızı için çok teşekkür ederim.
    oyuna yeni başladığım zamanlarda 2. seviyeye kadar alman kmt'si kullanmıştım o ağaca yavaş yavaş devam edebilirim.
    Ama verdiğiniz bilgilere göre sanırım benim için en uygunu rus kmt'leri olacak, hızlı yükleme ve odaklanma benim için önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.