Şimdi Ara

km player problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    BS player kullanıyordum, sonra km playerı denedim ara yüzü ve ayarları çok hoşuma gitti. Genelde mkv 720p ve 1080p seyrediyorum. Ancak km player da 720 p de mükemmel olan mkv ler 1080p olunca ses görüntü senkronizasyonu gidiyor. Acaba 1080p sistememi ağır geliyor yoksa bir codec paketi ile çözülebilir mi? Bu arada 1080p mkv leri bs sorunsuz oynatıyor.

    Saygılar,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semsal01 -- 31 Aralık 2008; 11:26:37 >



  • up
  • Km player `ı kurup ilk açışında kalite ayarlarından (kmplayer wizard setup) Quality seçeneğini seçtiysen ileri ayaları kullanır ve işlemcini fazlasıyla zorlar bu seviyede bir ayar ile 600mblık dvd ripleri bile karelenme olmadan izlersin (bs playerda böyle bir seçenek olmadığından kareleri farkedersin) ama sistemini zaten zorlayan bluray riplerde takılmalar yaşaman normal. Yeniden setup tıklayıp quality yerine General Use seçeneğini işaretle. İşlemleri bitirince km player ı aç "Seçenekler - Tercihler - Video işleme = sağ ekrandan hesaplayıcı VM9 Renderless seç böylece kaliteyi biraz arttırdın bu şekilde blue rayden daha iyi sonuç alırsın. Dvdripler için daha kaliteli görüntü elde etmek için Seçenekler - Tercihler - Video işleme - altındaki ayarlardan sistemini yormayacak ama kaliteyi arttıracak şekilde oynamalar yapabilirsin. blue ray izleyeceğin zaman kapatırsın. Tavsiyem blue ray için media player home cinema kullanman.




  • Cevap için çok teşekkürler. Km player ses senkronizasyon problemi k-lite codec paketi ile çözüldü.
    KM player gerçekten çok başarılı bir görüntü sunuyor.

    KM player da kaliteyi artırmak için quality seçeneğini seçdikten sonra vm9 u seçmek kaliteyi daha da artıran bir seçenekmi?

    Saygılar,
  • Bence buiş kodekte bitiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.