Şimdi Ara

klonlanan telefonlarin kapatilmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bu klonlanan telefonlari tekrar kapatiyolar mi? bizim klonlanan imei kvkli bir telefonunmus genede kapaticaklar mi



  • Klonlanmış cep telefonları kapanmıyor

    A.A.

    Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, cep telefonlarını kapatılması işleminin yeni bir inceleme yapılıncaya kadar durdurulduğunu söyledi.

    Yıldırım, gazetecilerin, sabit telefon hizmetlerinde şirket sayısının artmasının telefon ücretlerine yansıyıp yansımayacağı yönündeki bir soru üzerine, özel havayollarının hizmete başlamasıyla hem sektörün büyüdüğünü hem rekabetin arttığını, en önemlisi de fiyatların düştüğünü belirtti.

    Bu uygulamadan vatandaşın kazançlı çıktığını anımsatan Yıldırım, ”amacımız Telekomünikasyon sektöründe de bunu yapmak. Aynı hizmeti Türk Telekomünikasyon'dan başkaları da veriyorsa hizmet kalitesi artacaktır. Rekabetle birlikte bu durum halkımıza ciddi bir katkı sağlayacaktır” dedi.

    "5 BİN TELEFON VAR"

    Kaçak olduğu gerekçesiyle cep telefonlarının kapatılması uygulamasında bazı vatandaşlardın haksızlığa uğradığı yönünde çıkan haberlerle ilgili bir soruya ise Yıldırım, şu yanıtı verdi: “Bu konu ile ilgili Telekomünikasyon Kurumu Başkanı ile bir görüşme yaptım. İncelemeye alınan ve kapatılmaya başlanan telefonlar teker teker elden geçiriliyor. Vatandaşın mağdur olmaması için bu telefonlar kontrol ediliyor. Bu şekilde olan 5 bin telefon var. Hakikaten iddia edildiği gibi bir klonlama var mı yoksa kayıtların yaptırılması mı unutulmuş ya da telefonların faturaları mı kaybedilmiş. Bunlar tekrar kontrol ediliyor. Cep telefonlarının kapatılması işlemi yeni bir inceleme yapılıncaya kadar durduruldu.”
    Yıldırım, kapatılma işleminin ne zamana kadar durdurulduğunu sorusunu ise “onlar tespit edilinceye kadar” diyerek yanıtladı.


    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/4719335.asp?m=1&gid=69&srid=3041&oid=5



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:FoRcE:.. -- 6 Ağustos 2006; 0:39:12 >




  • istanbulda açılıyormuş bu teller..
  • istanbul derken biraz saçma oldu, bi kaç telefoncunun muhabbet ederlerken duydum nokia nın hemen hemen tüm modellerinde açıyorlarmış bende onların yalansıyım..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zybk

    istanbulda açılıyormuş bu teller..

    bende öyle birşey duymuştum
    ama ne derece doğru ne derece yanlış,orası tam bir muamma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.