Şimdi Ara

klipsch rf-82 için fiyat.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar eski bir forumdaş bu ürünü satışa çıkarmış ve 1350 ytl fiyat istiyor ne dersiniz bu fiyata bu ürün alınırmı birde bunun için nasıl bir stereo anfi alabiliriz veya pioneer 1018 ah nasıl olur bu ürünle.ürün izmirde imiş ben en çok kargo masrafındanda korkuyorrumda 6 kg ürün için 31 ytl kargo parası verdim bunların herbiri 30 kg imiş heralde 100 ytl den fazla tuttar neyse yinede forumdan degerlendirmek isteyen arkadaşlar varsa sahibin*** sitesine bir baksınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 11 Ekim 2008; 18:52:15 >



  • Eğer affan'ın RF-82'leriyse onlar, satıldı diye biliyorum...
  • Banada affanın rf82ler gibi geldi ama hadi hayırlısı
  • valla hocam bende cumartesi akşam söylediğim satış sitesinde gördüm şimdi tekrar bi bakayım.ne diyorsunuz yani kaçırdıkmı bu ürünü gerçi benim kullanacağım oda için biraz büyük kaçabilirdi birde monitör rs6 ile kıyaslama yaparsak hangi hoporlör daha iyidir acaba.?daha şimdi siteye baktım halen ürün duruyor bu ürün hakkında üstadların fikirlerini alabilirsem bu ürünü düşüncem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 13 Ekim 2008; 9:09:25 >
  • sefalenk hocam rf82 dinlemedim ama kendimde olan rf62'lere bakarak o ürünün yüzünü güldüreceğini düşünüyorum bu Klipsch markasına saygım her dinledikçe daha da artıyor gerçekten harika hoparlörler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaGeSuKo -- 13 Ekim 2008; 10:32:12 >
  • Benide endişelendiren ortalama 15-17 m2 bir odada fazla büyük kaçması bu yüzden biraz düşündürüyo beni bir iklincisi bunu yamaha 361 ile süremeyiz daha iyi bir anfi almak lazım belki almanyadan pioneer 1018 getirtirme imkanımız olur ama dediğim gibi oda konusu beni çok düşündürüyo fiyatıda bana bayagı uygun geldi bu konuda ne dersiniz hani birde bunlar biraz set kolonlarmış daha yumuşak anfi ile sürmek la<zım heralde...
  • Dediğin gibi elindeki yamaha yetersiz gelebilir kaç watt tam bilmiyorum ama bu hoparlörler sanırım 150Wx2 olması lazım. Büyük gelme konusunda haklısın ama ilerde büyük bir yere taşıma olasılığın varsa bence yatırım olarak alabilirsin. Fiyat 1350 ise ve sorunsuzsa iyi fiyat derim.
  • malesef,ev kendi evim başka bir yere gitmem biraz zor, açıkcası şuan çok kararsız kaldım ürünlerinde resimlere bakılırsa gayat temiz olduğu gözüküyor diyer üstadlardanda hiç ses çıkmadı hala odanın boyutlaruyla hop aklıma geldikçe cayıyorum nedense:)
  • Hocam oda olayını okadar abartma bence sonuçta kısık seste dinlersin sonuna kadar açman gerekmiyorki. Benim hoparlörlerde benim odaya fazla (14m2) gibi ama yinede hiç pişman değilim aldığıma Eğer ilerde salona falan kurma şansım olursa (evlenip başka eve geçersem tabi ) rf83 bile düşünebilirim
  • klipsc hop için oluşturulan forumlara bayagı bir baktımda rf 82 için ortalama 40-45 m2 için daha uygundur diyor rf 62 için ise 25-30 m2 öneriliyor benim korkum oda içerisinde biraz sese abanınca(abanacagım kesin) ugultu yapması birde dediğim gibi hop almakla iş bitmiyo asıl iş ondan sonrası iyi bir anfi ,bir cd çalar ve kablolama işlemleri birde evde 7 aylık cocuk olması beni almamaya iten nedenler başında geliyor.ama bu fiyata bir daha böle bir ürün bulamayız heralde onun içinde almak istiyorum aslında elimdekileri çıkartabilsem rf 82 ve birde pioneer a a6-j stereo anfiyle işi bitirmek istiyorum ama hala ne yapcagıma karar veremedim zaten karar verene kadarda kesin satılır diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 13 Ekim 2008; 14:59:17 >
  • sevgili Sefa

    a6 yı boşver, pioneer a9 ampliyi düşün derim ki gereksiz pahalı; 1200ytl roksan kandy MKIII dururken bana gelen indirimde ki fiyatıyla;

    diğer yandan bence alma. elindekileri bir çıkar. vee acele etme. alacaksak rf-82 derim ben. uğultu yapmayan mı? sana kolon zor seçeriz diye düşünüyorum.
  • Kandy'nin fiyatı 1250 usd, ytl değil cantan. Fiyat a-9 dan daha uygun. Halen a-9 dinlemediğim içinde bir yorum yapmak istemiyorum ama dinlemeden gönül kandy diyor :)


    quote:

    Orjinalden alıntı: the_cantan

    sevgili Sefa

    a6 yı boşver, pioneer a9 ampliyi düşün derim ki gereksiz pahalı; 1200ytl roksan kandy MKIII dururken bana gelen indirimde ki fiyatıyla;

    diğer yandan bence alma. elindekileri bir çıkar. vee acele etme. alacaksak rf-82 derim ben. uğultu yapmayan mı? sana kolon zor seçeriz diye düşünüyorum.
  • hımm düşünmem lazım.ve dinlemem lazım.önümüzde ki hafta sonu ümid ediyorum.
  • üstad konuyu açtığımdan beri senin cvabınıda merakla bekliyordum rf 82 aklıma girmesi o fiyata o hop bulamayacagımdan almışken bir sefer alma düşüncesi idi ama daha önceden forumda açılmış bayagı bir yorum okudum ve genelde 40 m2 oda için ideal bir hop denilmiş birde ona uygun iyi bir anfi ile sürülmesi gerektiği yazılmış benim kullanacağım max oda 18 m2 bu yüzden sesi biraz açınca içeride aşırı ugultuya sebep olur düşüncesindeyim hal böle oluncada biraz geri çektim kendimi nerdeyse arkadaşı arayıp havale için adres isteyecektim bu yorumları okumam iyi oldusertaç beylede konuştum stereo anfi için oda bana pioneer a6-yada daha üstü a9 önerdi ve monitör audinin raf tipi bir hop önerdi bu yüzden pioneer biraz daha yaklaştım bir diğer seçenegimde denon pma 700 idi ama pioneer a6 daha iyi imiş (sertaç ve teknikanın sölediğine göre).neyse umarım kurban bayramına kadar şu elimdekilerden en azından bazılarını satıpta istanbula geldiğimde güzel bir stereo anfi ile bir çift kolonla dönmek gerçi definitive pro sub için @oronra ile raks ediyoruz ama bakalım kısmet artık, şuan hoplerde ise göz bebeğim rs6 geçen bayagı bir resimlere baktımda harbiden çok cici şeyler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 13 Ekim 2008; 17:52:11 >




  • @Sefa

    link silinmiş. varsa alabilir miyiz link? direkt bağlantı vermeden.

    Dostum,

    açıkcası ne yazacağımı bilemiyorum.düşüncemi yazayım. mekan ufak. yine de istiyorsan elinde böyle bir kolon istiyorsan neden olmasın?olsun derim ksık sesle rahatca dinlersin.güzel bir amplin olursa denon, eski sony ta-f sersi, pioneero a-509, ya da yenilerden sevdiğim dostum önerisyle pahalı roksan kandy mkIII.

    rf-82 98db hassasiyete sahip. yamaha rx-v361, k. rf-82 sürmekte zayıf kalacak fakat hassasiyeti yüksek. geçici olarak bu hoparlörü sürmekte sıkıntı çekmezsin.güzel de olur lakin mekan ufak ve zayıf ampliler nispeten güçlü kolonları sürerken çıkacak olası durumlardan biri kolonun uğuldamasıdır.fakat bu uğulmada bazan benim hoşuma gider.yalnız uğuldamayı doğru anladım umuyorum; bazan aynı durumlarda kabinin ötmesi dediğim şey hoparlörün yarattığı rahatsız edici ses kabinden duyarız. özellikle orta seslerde sık sık karşımıza çıkan kabinden tırmalayıcı bir ses.kolon rezonansı. eğer bu değil de ba ssürücülerin dump dump vurması yanında çoğunlukla woofer sürücünün kendi kafasından karakteristiği olduğundan yer yer alçak frekanslarda seste uzatmalar, bas uğuldamları ise zevkine kalacak. sözkonumuz rf-82 ise lastik çemberli ve bir denon pma-1500 gibi analitik ampli ile müzik pasajlarında değişen yumuşak-sert bas ya da parlak-soft tizler. genel olarak rf-82 parlak bir ses alacaksın.
    bu noktaya bakarak loudness gibi ayarları devreye alarak 361 de kısık seste dinlemen güzel olacaktır diye emin bir öne izlemeye sahibim.tabi stereo modda.ama denon ile başladık tanıyorum çünkü, ses parlak ve azcık sert olacaktır.soft sesli ama derin ve kuvvetli çlan bir ampli bulabilsek. hah o zaman süper olur.harika olur nefis olur.şahsi fikrimdir ki böylesi bir durumla klipch rf-3 ve onkyo 989 ile karşılaşmıştım.çok hoşuma gitmişti ki ola ki bu ses farklı bir sistem kurarsam aklıma gelen dengelerden biridir.

    http://www.denon.de/site/datadir/dg/1_dg_eb_PMA1500AE_inside2.jpg




  • cantan dostum naber nasılsın hiç görüşemedik uzun süredir RF82 dinleme şansın oldu mu hiç?
  • http://www.sahibinden.com/garantili_faturali_klipsch_rf-82WQQaXQQ10135226WQQpXQQdisplayitem
    ürünün linki bu gayet temiz gözüküyor sonuç olarak ne dersin üstad bu fiyata alınırmı yoksa istanbula gidip iyi bir dinletiden sonra daha ufak boyutlu rf 52-62 olanlarındanmı degerlendirelim kafamda wharfadel 9.6 var ama onunla ilgili çok hoş şeyler pek yazılmıyor oda bayagı boyut olarak büyük heralde.zaten bilsem 361 ile devamlı kullancagımı ditrek alırdımda şimdi rahat durmucam yok stereo anfi,yok cd çalar,yok kablo şöle böle derken epey masraf birde elimdekileri çıkarmadan almak istemiyorum bişey ama bende çok kararsız kaldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 14 Ekim 2008; 15:05:12 >




  • 361 le bu hop. leri nasıl besleyeceksin onu merak ediyorum açıkcası. Bu arada o ilan güncel olmayabilir bilgin olsun.
  • ferrariye lpg taktirmak gibi olur amfiyi degistirmen gerekecek bide.
  • arkadaşlar zaten 361'ibaglamıcamki mutlak surette ya pioneer 1018 yada iyi bir stereo anfi almayı düşünüyorum ilanın güncelliği hakkında fikrim yok ama daha yeni 2 gündür ilan bırakılmış.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.