Şimdi Ara

(klip eklendi) MUHARREM İNCE bile şaşırdı MERSİN'de mahşer gibi kalabalık toplandı (yok böyle bişey) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İnce gelecek dertler bitecek diye birşey tabiki yok,bu coğrafyada dert bitmez.Ama adamı gülerken görünce bile yetiyor,psikolojik olarak o kadar yılmışız ki!

    Eğitimci ve çiftçi bir altyapısı olması sebebiyle o alanlarda yatırım yapılacağını düşünüyorum.Söylediği sanayi 4.0 ve markalaşma mevzusunda da ilerleme alsak yeter.Verebileceğini verir yeni yüzler gelir.Bu zamana kadar bu devamlılığı sağlasaydık dünya da yerimiz çok farklı olurdu zaten,hem coğrafyada öyle istedikleri gibi at koşturamazdı emperyalistler,hem de ekonomik olarak güçlü olurduk.

    Umut vermesi çok önemli bir başkanın,sonuçta toplum çalışacak,yapacak...Tek başına hiçkimse başaramaz.Atatürk’te de böyledir,Fatih Sultan Mehmet’te de...İnce’nin bu umudu verdiğini düşünüyorum.Büyük bir kesim canla başla çalışacaktır,lider de ayrıştırmadan,denetleyerek ve yardımcı olarak işini iyi yaparsa sorun kalmayacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Adam bir başka gülüyor cidden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cor3

    Ben bu ülkenin insanından çoktan vazgeçtim hiçbir şey değişmedi ve değişmeyecek diyorsun yani. Çok umutsuz gördüm seni, benim içimde az da olsa bir Umut var bu sefer. İnşallah yanılmam.

    Alıntıları Göster
    Bu ulke insanini hic kimse adam edemez. Hukumet degisse nolacak ulkedeki bu kadar yontulmamis odunu butun siyasetciler toplansa adam edemez. Hergun ise giderken en az 10 tane hanzo goruyorum kirmizida gecenmi dersin, yaya gecidine yaklasinca gaza var gucuyle basan mi, yerlere balgam atmalar mi, lan adamin tam dibinde bak dibinde diyorum cop kovasi var adam izmariti pat diye cimenlere atiyor. Bunu yapan insan ulkenin egitimli “aydin” kesimi universite ogrencisi he! Gerisini sen dusun.



    Bunlar yuzunden hergun sinir kupu gibi geziyorum birgun birinin canini cok fena yakicam ama tutuyorum kendimi hep hadi bakalim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şaşılacak bir şey yok Konya'dan bahsediliyor sanki, Mersin burası Mersin böyledir bizim güzel şehrimiz.
  • Biz cumhuriyet mitinglerini de gördük. Peki ya sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevre illerden otobüslerle insan getirmişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerlisi olarak cevap vereyim; Mersin chp lidir zaten şaşılacak bir şey yok, hatta bir ara chp antalya yı kaybedince mersin için chp nin kalesi demeye başlamışlardı. Doğuda tarsus, batı da erdemli anamur, mut gibi mhp li ilçeler olmasa mersin toptan chplidir denebilir. Anamur, gülnar vb.gibi uzak ilçelerden de parti bölge başkanlıkları otobüs /minibüs ile seçmen getirdi. Bu arada üstteki videoda 1 kilometre denmiş ama 450metre civarıdır büyük olasılıkla, resimin sol tarafında iş yerim, en üst tarafında evim olduğu için belirteyim, insanların bittiği yer müftü deresidir küçük bir köprü ile bağlıdır, incenin durduğu yer kavşağın gerisi deniz fenerine 200 metre falandır. Deniz ile dere arasını ölçsen de galiba 1 km çıkmaz.
  • CHİPTROLLER nerdesiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.