Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2857. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oracal , oracal Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
57.331
Cevap
704
Favori
4.442.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28552856285728582859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kaira klima servisi ile görüştüm. Klima vakumu yaptıklarını söylediler. Bakalım süreç ve süre ne kadar olacak
  • Dün fiyatlar yükselmişti, bugün düşmüş yine.

    Kaira DTXR71E 24000 BTU WiFi A++ Inverter Duvar Tipi Fiyatı (hepsiburada.com)

  • st_emx kullanıcısına yanıt

    Hocam selamlar , bende kaira , gree aphro ve airfel arasinda kaldim gree de aphro degilde fairy daha guzel bir model fakat fiyat pahalli ; kaira ile airfeli direk daikin servisi kuruyor ve gatanti veriyor nedense kairada wifi modulu olmasi beni cezbetti herhalde o yuzden ona daha yakinim self clean olsun ve diger ozellikler eco gibi kumandada olmasada cihazda mevcutmus kullansn arkadaslar var.


    siz kac m2 bir alan icin dusunuyorsunuz bu arada ? Birde daikin servisi daylux urunude iyidir dedi bana ama en cok airfel satiyo dedi bilinirlikten dolayi sanirim, kairalarin dis uniteleri midea bir arkadas resim atmisti airfel ve gree leri bilmiyorum.


    sigmaya hic bakmadim onada bakicam Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] 

  • B.... G.... K....... tarafında sorunsuz servisi olan bir klima markası arayışındayım. Zaten 2-3 ay maksimum konaklama yapılıyor konumda. Konu hakkında bilgi, deneyim sahibi olan kişiler varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.


    12.5 - 15m2 odalar için 2 adet 9000 yada 12000 btu alınacak. Odalar yan yana. Multi split tercih edilmeli mi yoksa düz split olarak iki ayrı mı alınmalı. İç ve dış ünite bakır olmalı, kurumlumda vakumlama kesin yaptırılıyor attım bunları ezbere.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belirlenemeyen -- 28 Nisan 2024; 17:1:35 >
  • Bakın Arkadaşlar, kararsız kalanlar için Eca klimalara bakmanızı tavsiye ederim ,Haier üretimi fiyat performans makineler, mitsubishi ve Hitachi kompresör var üzerinde..

  • Baymak, vestel bakarak konuya girdik. Sigma, midea, kaira bir sürü marka öğrenip çıktık yine :)

    Baymak elegant prime nasıldır ? Var mı kullanan ?
  • Arkadaslar merhaba klimayı bu odada en uygun nereye takmaliyim sizce
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]




  • Herkese iyi günler 18.000 btu klima tavsiyesi ya da önerebilecek bir model varsa bütçe 30.000 ile 45.000 arası
    Odamız 28 metrekare ben Samsung wind free 18.000 btu premium Plus modeline baktım 38.000 civarları muadil bunun kalitesinde olan ürünleri önerirseniz sevinirim herkese iyi günler
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt

    Baymaktan memnun olanlar var görüyorum forumlarda

  • albay1947 A kullanıcısına yanıt

    Samsungda fiyat olarak windfree premium olana bakabilirisiniz 35bin civarı yıl başından önce 30 bine aldık 18 lik olan gayet memnunuz f/p olarak çok iyi komple bakır boru sistem

    Evkurda bakabilirsiniz şuanda mevcut sitesinde

  • albay1947 A kullanıcısına yanıt

    Eca marka klimalara bakabilirsin

  • Samsung multi split klimaları performans kaybı olmadan aynı anda kullanabiliyor muyuz bilen var mı? 12+18 lik iki üniteye bağlı olacak.
  • fatih_h kullanıcısına yanıt

    alacağın dış üniteye bağlı hocam. 12+18 alıp dış üniteyi 15 lik alırsak performans kaybı yaşarsın. büyük alırsan yaşamazsın. dış ünite koyacak yerin varsa ayrı ayrı alman daha uyguna gelebilir fiyat olarak. multi cihazlarda 5 m bakır boru ve montaj dahil değildir genel olarak. ticari tipe girdiği için onları da bayi ya da servisten fiyat alman lazım.

  • Burak** kullanıcısına yanıt

    Hocam samsung windfree premium plus özellik olarak çok iyi. Ama her yerde, dış ünitesi anormal derecede sesli olduğu için rahat kullanamadıklarını belirtmişler. Sizde var mı öyle bir problem ?

  • Hem dışta hem içte sessiz çalışan 12k lık marka model varmı öneri.

  • KcRasco K kullanıcısına yanıt
    Mevcutta 18lik premium plus kullanıyorum. Bunun motoru 5.2kw galiba. Araştırdığım samsung multi split klimalarda 12+18 in motoruda 5.2kw, yeterli olmayacağı kesin aslında. 12+18 için kw cinsinden ne kadarlık motor alınması gerekir? Kurumsal sınıfa girdiğinden olsa gerek normal servislerin bilgisi yok. Ankastre tesisatım hazır önceden uygun ölçülerde bakır boru çektirmiştim.
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Bende öyle abartı ses yok. Bahsettiğiniz şikayetleri almadan önce okumuştum hatta youtube da traktör motoru gibi çalışan motorlar vardı ama windfree özelliği için denemeye değer diyip almıştım. Cihazı almaya karar verirseniz kurulum sonrası cihazı çalıştırmadan imza vermeyin. Bazı servisler elektrik bağlantısını yapmadan gidebiliyormuş. Onlar illa yapmayız derse eliniz yatkınsa kendiniz yapın veya elektrikçinizi hazırda bulundurun. Servis hemen kurulum formunu imzalatmaya çalışır her şey ok olana kadar imzalamayın. Eğer cihaz problemli çıkarsa mutlaka problemi servis formuna not düşürtüp o şekilde imzalayacağınızı aksi halde imza atmayacağınızı söyleyin. Sizi rahatsız eden ses varsa kullandıkça azalır, düzelir gibi söylemlere inanmayın, değişim talep edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 12 Nisan 2024; 23:38:32 >
  • fatih_h kullanıcısına yanıt

    fatih hocam,

    sıfırdan multi dış alacaksan aşağıdaki kapasitelerde alabiliyorsun. 12+18 için normalde 9 kw dış ünite alman lazım. multi sistem gibi profesyonel sistemlerde esas olay 5+1 evin var. her odaya 1 tane ufak klima alayım yatarken 2-3 tane ufak oda çalışır, odada değilken salonda büyük klima çalışır vs. hepsi çalışırsa da verim düşer belli zamanlarda yapacak bir şey yok. bu mantıkla kurulan o zaman biraz daha f/p olan sistemler. ya da dediğim gibi klima dış ünitesi koymaya yer yoksa ya da görmek istemiyorsan o kadar dış üniteyi kurulur. 12+18 için 5 kw dış üniteyle kurulum yaparsınız, odaların istediğiniz sıcaklığa soğuma ya da ısınma zamanı normalden belki 30 dakika belki 1 saat daha geç olur. benim için o kadar önemli değil derseniz hiç takılmayın makul şekilde çözün

    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]




  • fatih_h kullanıcısına yanıt

    elektrik bağlantısını servisler yapmıyor evet. ama denemek zorundalar. seyyar bir kablo ile prize sokarak çalıştırıp içeriyi soğutana kadar 5-10 dk oturalım bi çay içelim diyin, o sırada cihaz soğutmaya geçip içeri soğuk hava üfleyecek kompresör devreye girecektir. elektrik sigorta bağlantısını sonra yaparsınız dert değil.

  • Mitsubishi heavy denilen çöpü almayin da ne alırsanız alin
  • 
Sayfa: önceki 28552856285728582859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.