Şimdi Ara

Klima Servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adresi:http://www.klima-servisiniz.net

    Site Açılış Tarihi: 12/22/2011

    Tanıtım Konusu: İstanbul' un tüm bölgelerine klima servisi hizmeti

    Klimaların genel olarak çalışma prensibine bakılırsa eğer devir daim sistemi ile çalıştığı edilir bir durumdur. Klimaların içinde 2 tane sistem vardır. Bunlar klimaya giren havanın kullanıcının tercihine göre sıcak veya soğuk hava üflemesidir. Kompresörden giren hava borular içinde yoğunlaşarak havanın değişmesini sağlamaktadır.

    Klima servisi olarak her zaman müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak müşterilerimize yardımcı oluyoruz. Bu doğrultuda ilerlediğimizde her tüketicimiz sayesinde yeni bir müşteriyi de bünyemizi katıyoruz. Çoğu firma bunun bilince olmadan hareket etmektedir. Nasılsa ben paramı aldım cebimi doldurdum mantığı ile yarınını düşünmez ve çevresinde kötü bir izlenim bırakır.

    Bu mantıkla ilerleyen firmalar öncü firma olmayı başaramamışlardır. klima servisi olarak bu düşüncelerin tam tersi düşük maliyet ve kaliteli hizmet anlayışı ile her zaman karşılarında durmuş ve daima kazanan biz olmuşuzdur. Müşterilerimizin klima ile ilgili tüm sorunlarına uzman kadromuz ile en kısa sürede cevap verebiliyoruz. İstenilen tarihte ve anlaşılan süre içinde profesyonel ekibimiz işlerini her zaman eksiksiz bir şekilde ve hızlı bir yöntem ile tamamlamaktadır.

    Aynı sorunun tekrar etmemesi için özenle çalışır ve olası bir durum içinde her zaman hizmetine garanti süresi ekleyerek güven altına almıştır. Müşterilerimizle günün her saati birebir iletişim kurarak ilgilenen bir firma olmamız bizi tercihlerin en başında olmamızı sağlıyor. Her türlü sorununuzda canlı desteğimiz ile iletişime geçerek size uygun bir zamanda en yakın servis ekibimizi yönlendirerek sizin mağdur olmanızı engelliyoruz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.