Şimdi Ara

Klima önerisi 6-12 k BTU arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Doğu anadolu bölgesinde yaşıyorum. Klima takmak istediğim odanın özellikleri 3. katta iki oda arası balkona açılan doğu cephesine bakan sabah 3-4 saat güneş alan 18-20m² 2.5m tavan yüksekliği olan bir oda Camlar pvc çift cam bina yaşı 3-4 oturma odası. Temel yalıtıma sahip. Klima genel konusundan hesapladığım kadaryıla 6.000.-12.000 BTU arası bir klima yeterli olu klimayı odayı günün sıcak saatlerinde sadece soğutma amaçlı kullanacağım. Tahminimce oda sıcaklığı max 34-25 arası değişmekte dış sıcaklık aydan aya 38-45 arası ben 18-24 arasına düşürmek için bir klima arıyorum.

    Alacağım ürün mümkünse elektrik tüketimi az (verimli) bir ürün olsun. Ucuz olsun diye vestel arçelik beko demir döküm gibi yerli düşük markalara yönelmek istemiyorum. (bu markaların diğer markalara kıyasla çok kalite kaybettiğinden). Şuan kafamda tam bir bütçe yok ama 2500tlyi çok geçmeye niyetim yok (gerek görmüyorum). Mitsubishi Toshiba ürünlerine baktım ancak ucuz ürünleri nasıldır hiç fikrim olmadığından konu açmaya karar verdim.

    Sonuç 6-12k BTU arası soğutma klima arıyorum enerji verimliliği yüksek olsun. Eğer anti alerjen vb. kullanıcı sağlık dostu özellikleri varsa daha iyi olur. Beni ömürlük idare etsin yeterli. Satış sonrası desteği olsun en ufak arızada hakem heyetine başvurun demesinler..







  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.