Şimdi Ara

KLİMA MONTAJI DOĞRUMU SİZCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 29.10.2015 tarihinde lg 12000btu luk klima bağlattım dükkanıma.
    Şuan için sessiz ve sorunsuz çalışıyor ısıtma için kullanıcam ama hava çok soğuk değil o yüzden net birşey diyemicem soğuk havalarda pek yeterli gelmicek gibime geldi

    Kurulum yapan arkadaşa vakumlama olayını özellikle belittrim merak etme sen dedi :D Motorun bağlandığı yer yüksekte olduğu için merdivenle çıktı.Klima ile motoru arka arkaya buarada 30cmlik boru fazla bile gelirdi kanımca ama 1,5metre kesti bakır boruyu fazlasını yuvarlak yapıp motorun arkasına doladı minimum uzunluuk bu dedi bilemedim sorucağım soru

    1- bakır borunun bağlandığı noktada bir karış açıkta yalıtımsız açıkta bırakmış orada gece bağladığı için onu fark etmedim performans kaybına neden olurmu sizce?
    2-vakumu 2-3dakika yaptı. Okadar olurmu diye itiraz ettiğimde saate benzer bişi bağlamıştı boru kısa olduğundan içindeki havayı çabuk vakumladı saate bakıorum bak sıfır oldu dedi gösterdi ama o kadar uzaktan birşey görünmüyor hemde ben ne anlarım ondan.







  • Bence o kadarda önemli bir şey değil takma kafana uzun olması daha iyi herkesin uzundur olması gerekende o zaten.

    Vakumlama olayını yabancı ülkede ben nedense hiç görmedim okadar gitmeme rağmen, orada 2 farklı yerde bağlanırken bulundum ama hiç vakumlama yapmıyorlardı ben buradaki klimama da yaptırmadım ve şuan 13 yıldır çalışıyo yeni bağlattığımda aynı şekilde.
  • foto ile destekleseydin daha cok cevap gelebilirdi.

    delindir bu yazdığını burdaki klima ustaları görmesin, valla dövmekten beter ediyorlar, aman diyeyim ha..
  • foto yükle diyorum saatlerce bekliyor kalıyor öyle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.