Şimdi Ara

Klima Gazı / Gaz Kokusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
34.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Klima kompressoru arizali benim aracin. Rolantide, ozellikle dur kalk yogun trafikte arac iceri pis bir koku veriyor ve sogutmuyor. Belki ayni problem vardir.
  • Sorun yine çözülmedi.Şanzıman problemi çözüldü ama hala koku geliyor. Hava 30 derecenin üzerine çıkınca rampa çıkarken veya yavaşlarken koku geliyor. Kokunun benzin kokusu olduğu ortaya çıktı ama benzini nereden kaçırdığını bir türlü bulamadık. Herzaman koku yapmıyor ve benzin de çabuk uçtuğu için yerini tespit edemiyoruz.
  • Aslında konu epey eski ama bendede aynı sorun var. Araç klima aktif veya aktif değilken havayı dışardan aldığımda fanlardan lpg kokusu geliyor. Özellikle soğuk havalarda daha çok oluyor. araba yavaşladığında yada durduğunda iç hava konumunda değilde havayı dışardan alıyorken lpg kokusu geliyor. iç hava konumunda sıkıntı yok. defalarca lpg ustasına götürdüm. dedektörle köpükle defalarca baktı kaçak yok. çok can sıkıcı bir durum araçtan soğumaya başladım sırf bu yüzden neden böyle oluyor sizce? bu durumu çözebilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.