Şimdi Ara

Klima Arızası Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba , Baymak marka klimam bayramın ilk günü su akıtmaya başladı ancak buna rağmen soğuk hava üflemeye devam ediyordu. Su akıtmanın hemen ardından hafif bir bakalit kokusu geldi. Gazında sorun olup olmadığını anlamak için dışardaki ince boruyu kontrol ettiğimde hiçbir soğukluk vb bir şey yoktu gaz eksikliği belirtsi olan.Bunun üzerine klimayı ne olur ne olmaz diye hemen kapatıp Baymak Yetkili Servisini çağırdım. Gelen servisteki arkadaşlara durumu izah ettim gelen kokudan bahsettim bana denilen koku pislik kokusudur temizlememiz gerek denildi ben özellikle eğer bir arızası varsa motor veya fan gibi hiç temizlik yaptırmayacağım dedim çünkü temizlik içinde ekstra ücret isteniyordu boş yere ödemek istemedim.

    Bana dedikleri sadece pislik temizleyince soğutacak bu arada gazınıda sordum ona bakmaya gerek yok dedi. Bu arada bunları derken klimayı açıp bakmadı bile. Temizliği yaptı şimdi harika soğutacak deyip klimayı çalıştırdığında klimada su akıtma sorunu bitmişti ama soğuk hava vermiyordu. Bunun üzerine fanları arızalı modeliniz zaten eski bulunsa bile 800 TL civarı olur bu şekilde idare eden zamana kadar gidin bir gün tamamen durunca yenisini alın dedi ve gitti.

    Gazını çok rica etmeme rağmen hiç bakmadı. Servis gittikten sonra klimayı çalıştırdığımda fanı en yüksek seviyeye ( 3üncü seviye ) getirince hafif titreme gibi bir ses geldiğini fark ettim bundan evvel bu sorun yoktu. Ve dışardan en ince boruya baktığımda buz gibi olduğunu ve üstünün nemli dlduğunu fark ettim. Bu aşamadan sonra ne yapabilirim direkt yeni klima mı bakmalıyım ? Büyük ihtimalle şu an gazıda yok acaba bir şekilde uygun fiyata tamir ettirebilir miyim ? Kadıköy bölgesi için tavsiye edebileceğiniz Baymak klima servisleri var mı ?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.