Şimdi Ara

Klavyeme kahve döktüm, bazı tuşlar çalışmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 4-5 ay kadar önce Logitech K240 kablosuz klavye mouse setini almıştım. Açıkcası şu zamana kadar kullandığım en iyi klavye ve mouse. Macro ve aydınlatma özelliği dışında bana göre Logitech G105 den bile çook daha iyi. O zamanlar arkadaşlarla beraber süper oyun oynuyoruz evde demeyin keyfimize. Sonra bir anlık dalgınlıkla (aynı masada ikisini birden kullanıyordum :D) kahve döküldü ikisinin üzerine hemen alıp temizledim kuruladım. Tuşlar gayet güzel çalışıyor hiç bir takılma falan yok ikisinde de ama sanırım K240' da şase mi yaptı ne olduysa en çok kullanılan bir çok tuş çalışmıyor. Buda +100 lira verdiğim ve çok sevdiğim bu klavyeyi kullanamadığım için bende moral bozukluğuna sebep oldu. Şimdi sizlere sorum bu klavyelerin tamirini logitech teknik servisle falan karşılıyor mu ücretli ücretsiz ya da herhangi bir yerde tamir ettirebilir miyim? Malum kahve döküldüğü için büyük ihtimalle garanti kapsamı dışındadır ama en azından bi 30-40 lira verip tamir ettirmek istiyorum çünkü çok kullanışlı herhangi bir yüzeyde rahatlıkla kullanabiliyordum ve çok rahat ve kolaylıkla yazabiliyordum. Klavyelere bakan bir yetkili teknik servis falan var mı arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Yardımlarınızı bekliyorum.







  • Garantiye yollayın. Size fiyat sunarlar. Kabul ederseniz yapılır etmez iseniz yeniden size kargolarlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kötü klavyeyi kendin söküp, içerisindeki kahve kalıntılarını temizleyebilirsin. Riske atılacak bi durum yok, az bişey tornavida tutmayı biliyorsan onuda yaparsın :)
  • Aradabiruğrarım A kullanıcısına yanıt
    Sıvı teması ne kadar randımanlı olur bilinmez ama klavye içinde bulunan yeşil renkli karta indiyse ondan adam olmaz ama plastik aksamın çözümü var buna servisi uğraşır mı onu bilmiyorum.Genelde değiştir mantığı olduğu için hiç klavye onarımı yaptırmadığım için bu konuda fazla bişey diyemeyeceğim ama en azından fiyat verirler yapılırsa yada yenisini al diyebilirler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crazytaksici

    En kötü klavyeyi kendin söküp, içerisindeki kahve kalıntılarını temizleyebilirsin. Riske atılacak bi durum yok, az bişey tornavida tutmayı biliyorsan onuda yaparsın :)

    Yaptım zaten bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim Çalışmıyor işte bu yüzden diyorum. Logitech firmasının herhangi bir yerde ne adını ne de bir teknik servisini gördüm.
  • Peki bir adres verebilecek var mı İstanbul' da?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.