Şimdi Ara

KLAVYEME ÇAY DÖKÜLDÜ NE YAPMAM GEREK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15 dakika önce klavyeme (mekanik) çay döküldü ardından hemen kuruladım tuşları söktüm ve tekrar bilgisayarıma bağladım. Bazı tuşlar çalışmıyordu kurutma makinesi ile uzak mesafeden hafifçe kurutarak bunları düzelttim. Fakat "Windows" tuşum bir türlü çalışmıyor, tuşlar RGB renginde yanarken o pembe yanıyor (Gamepower Saber RGB), pembe yanması onun şuan çalıştığı anlamına geliyor, aynı şey numlock ve capslock tuşlarımda da oluyor fakat windows tuşu işlevini yerine getiremiyor yani basıyorum ama çalışmıyor. Bazı formlarda alkol ile temizlenmesi gerektiği söylenmiş temizledim fakat bir etkisi olmadı. Switch'ini sökmeyi düşündüm fakat geri takamam korkusuyla bu işe kalkışmadım, şuan yapamadım ne yapmam gerek? (Işığı yanıyor yani sanırım elektronik aksamında bir sorun yok ama basınca işlevini yerine getirmiyor.)




  • Benim klavyeme de çay dökülmesi sonucunda birkaç tuş çalışmıyordu. Alkolle sildikten sonra WD40 sıkınca çalışmaya başladı siz de bir deneyin isterseniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tuş düzeldi kn.k ama diğer tuşlar sertleşti .d

  • Üstüne şeker dökte bi karıştır iç tozla iyi gidiyo :D banada dökülmüştü klavyeynin içini açtım iyice kuruttum düzeldi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.