Şimdi Ara

Klasörlerimin kendi kendine kapanması ve

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 1-2 aydır yaşadığım bir sorunu paylaşıp çözüm önerilerini bekliyorum.

    Sorunu örneklerimle anlatıyım. Mesela herhangi bir klasörü açtım ve içindeki filmi izlemeye başladım. Filmi izlerken (tam ekran veya değil fark etmez) birden tüm masaüstü simgelerim, Windows Görev Çubuğum ve diğer arkadaki uygulamalarım kayboluyor ve masmavi arka planım dışında sadece KM Player (MPC, GOM hangisi ile açtıysam o) ekranda kalıyor. 5-6 saniye sonra herşey geri geliyor ama açık olan klasörler kapanmış oluyor.

    Diyelim ki harici diskimi taktım ve herhangi yüksek boyutlu bir dosyayı kopyalıyorum bilgisayarıma (silerken de oluyor.). (Klasörü kapatsam da açık bıraksam da) 15-20 saniye sonra yine herşey kayboluyor, gerigeldiğinde klasörler ve kopyalama (silme) kapanmış oluyor. Yani 5000 şarkı birden kopyaladığınızı düşünün. 15 saniyede 90-100 şarkı kopyalıyor ve gerisi kopyalanmamış halde iptal oluyor.

    Mesela mesela, 3 kasör açtım ve 2si arasında kopyalama devam ediyor ve ben 3. klasörde sürekli bir yerlere giriyorum. C'yi D'Yi geziyorum, harici diskimdeki dosyalara bakıyorum, belgelerime bakıyorum. Ama hiçbir şey açmadan ve 4-5 saniyede bir başka bir klasöre geçiyorum. Hiç sorun yok, ne kapanıyor, ne kopyalamam iptal oluyor.

    2 aydır nerdeydin be adam derseniz,ben Windows 8'i orjinal olarak üniversitemden aldım. (her öğrenciye ücretsiz 1 lisans veriyor). Ürünü aktifleştirmem için okulun ağına tekrar bağlanmam gerekiyormuş ve gerek üşengeçlik gerek unutkanlık bu işlemi yapmadım. Tam windows orjinal değil dediği dönemlerde bu sorunu yaşamaya başlayınca, Windows 8'de anlaşılan etkinleştirmeden kullanmak ölüm, diye düşündüm. Araya vizeler falan girdi derken 2 gün önce aktifleştirmeyi tamamladım. Sorun hala devam edince de kıllandım.

    Bilgisayarımda orjinal Kaspersky Internet Security 2013 yüklü (crackli değil). Genel olarak haftada 2-3 kere taratırım ve sorun çıkmaz. Zaten bir şey yakaladığında anında uyarır temizleriz beraber. Fakat dün gece AdAware Free Antivirus yükleyip taratınca 13 tane zararlı tespit etti. Hepsini sildirdim zorlaya zorlaya ama hala düzelmedi.

    Son çare DH ahalisi bana yardım eder deyip geldim buraya. Umarım format atmadan bir çözüm buluruz şu olaya da ben de rahat rahat kullanayım artık bilgisayarımı.

    Şimdiden öneri sunanlara teşekkür ederim.







  • yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba
  • aynı sorun bendede olmaya başladı kaspersky 2013 orjinal ile taratıyorum hiçbirşey bulamadı
  • Aynı şey bende de oldu format attığım halde de sorun devam ediyor (windows 8 ve 8.1)
  • Sorun kaspersky ile ilgili

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.