Şimdi Ara

Kızların aşık olmaması ve Aşıkmış numarası yapması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun uzun yazmayacağım.. Fakat şunu bilin ki; Kızlar bir erkeğe asla aşık olmazlar. Erkek istediği kadar yakışıklı olsun yinede aşık olmazlar.. Sadece kısa bir süreliğine hayranlık duyarlar. O hayranlıkta bir süre sonra geçince erkeğin kıçına tekmeyi vurup başka bir erkeğe yeşil ışık yakarlar.. Zaten Dikkat ederseniz kadınların kocalarını aldatmasıda bu şekilde oluyor..
    Her neyse.. Kadınlar güçsüz varlıklardır.. Bu yüzden güçlü ve hayranlık duyduğu bir erkeğin malına mülkğne parasına kapak atmak için "Aşıkmış Numarası" yaparlar.. Ve bu rolüde öyle güzel oynarlar ki, siz onun sizin için canını bile vereceğini düşünürsünüz.. Halbuki hepsi rolden ibaret.. Güçsüz bir varlığın ayakta kalabilmesi için yaptığı bir roldür kadınlar için aşk..
    Kadınlar aşık olmazlar çünkü; Kadının kendisi zaten maşuktur.. Yani aşık olunan kişi demektir.. Aşık olunan birisi aşık olan birisine aşık olabilir mi ? Bu kadının fıtratına ters birkere..
    Maşuk (Aşık olunan) olan bir varlık kıllı tüylü ve tipsiz bir varlığa ( Erkeğe ) nasıl aşık olsun ? Hiç mantığınız alıyor mu ? Estel Bensiyor'un "Kadın Doğası ve Yaratıcılık" kitabını okuyanlar ne demek istediğimi anlamıştır..
    Kısacası Asla evlenmek gibi bir hataya düşmeyin.. Hele ki Türk Kızıyla asla evlenmeyin.. Evlenipte hayatınızı karartmayın..
    Ya da evlenin görün ebenizin ki tersten..







  • evlenmeyi ne olarak görüyorsunuz acaba siz
    evlenmek beraber güldüğün beraber mutlu olduğun bir insanla hayatını birleştirmektir
    mecburiyet olarak bakıp ah biri olsun da evlenelim işte derseniz pişman olursunuz tabi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E2B241761

    evlenmeyi ne olarak görüyorsunuz acaba siz
    evlenmek beraber güldüğün beraber mutlu olduğun bir insanla hayatını birleştirmektir
    mecburiyet olarak bakıp ah biri olsun da evlenelim işte derseniz pişman olursunuz tabi
    Konuyu açan biri olarak hiç evlenmedim.. Hiç sevgilimde olmadı.. Bu gerçekleri görmek için birşeyler yaşamak gerekmiyor.. Kadının doğasını ve kadınların aslında ne olduğunu çok iyi biliyorum.. Gündelik hayatta bu gerçeğin yüzlerce kanıtını gösterebilirim.. Siz bana aksini ispatlayabilir misiniz ? Zannetmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubanda -- 7 Mart 2020; 15:26:22 >
  • istisnalar bulunmakla birlikte malesef haklısınız. kadınların çoğu erkekleri yolunacak kaz, kullanılacak meta olarak görüyorlar.
  • Aga simdi dogruya dogru bizde cogu hatuna asikmis rolu yapip sevismeye calisiyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.