Şimdi Ara

Kızım İçin (2013) Yetkin Dikinciler - Eda Ece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Kızım İçin (2013) Yetkin Dikinciler - Eda Ece





    “Babalık yapmadan baba olunmaz.”


    Kırklı yaşların ortasındaki Tuncer, yıllar önce karısından boşanıp kendi hayatına yönelmiştir. Babasının varlığından habersiz büyüyen Tuba ise 18 yaşını doldurmasına üç hafta kala, bir anda karşısında Tuncer’i bulur. Onunla birlikte hayallerini aşan bir yolculuğa çıkar. Tuba, ilginç yolculukta, babası olduğunu iddia eden deli dolu ve gizemli Tuncer’i tanırken, büyük sürprizlerle karşılaşacaktır. Bir yandan hayatında eksikliğini hissettiği sevgilerle, diğer yandan aşkla tanışacaktır.

    Babasıyla ilgili tek bir anısı bile olmayan Tuba için anılarda kalacak anlar inşa etmeye çalışır Tuncer. Çünkü hayat, yaşanamayanlara hayıflanmak değildir... Yaşananlardan hatıralarda kalandır!









  • Konuyu açmanın verdiği gururla izledim. Gayet güzel bir film olmuş. Özellikle bu tarz duygusal filmlede pek karşılaşmadığımız türde finaldeki sürprizi beklemiyorduk. Film çok büyük bir buhran havasında geçip izleyiciyi baymıyor, hatta güldüren sahneleri de mevcut. Lakin hikayede kendinden parça bulanlar biraz hüzünlenebilir.. Kısacası izlenesi bir film; puanım 6.5/10


    Adamın yeşilçamcı olduğunu öğrendikten sonra taşlar yerine oturdu. Sondaki film çekme sahnesi de güzel bir detaydı.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.