Şimdi Ara

Kıza 'Merhaba' yazdım devamını nasıl getirebilirim? (Görüldü cevap yok) KIZ ENGELLEDİ (SS eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
258
Cevap
7
Favori
50.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deyimlersözlügü

    Notları iste teşekkür et ve çekil uzatmanın bir anlamı yok. Ne o öyle ne yazsam ne etsem vs...
    Ne geçiyorsa içinden söyle işte samimi olanı herkes sever merak etme.


    Çok tipsizim hocam şu ana kadar bahsettim durumumdan hep sıkıntı oldu bu konular benim için . 3-0 yenik başlıyorum, ben 3-3 yapana kadar kız konuşmayı kesmesin istiyorum . Muhabbet devam ederse amacım sevgili olmak değil şu 21 yıllık tabu'ları yıkıp bi arkadaşım olsun istiyorum karşı cinsten olarak. Her şeyin başlangıcı olabilir .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 4 Nisan 2017; 19:3:8 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMD Athlon 840 Kaveri

    Hocam çok çok teşekkür ederim . İyice aydınlandım en azından uzunca bir muhabbet maratonu tasarladım kafamda . Karikatür falan bakıyorum şuan konu açacak şeyler arıyorum . Siyaset , spor tarzı şeylere girmem kesinlikle . Derslerden girerim devamını getirmeye çalışırım

    Bu nedir kardeş ciddi misin sen karikatür bakmalar felan ? Kendin gibi bir İNSAN'la sohbet edeceksin alt tarafı kasma muhabbeti oluruna bırak öyle tasarlamayla felan olmaz bu işler makineyle konuşmuyorsun ki algoritma yazıp ona göre sohbet edeceksin.Böyle büyütmeye devam edersen gözünde o muhabbet yürümez . Kendin ol sakın öyle yapmacık hallere girip olmadığın biri gibi gözükme neyse o alt tarafı sohbet ediceksin gayet insani bir durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyardandiyara -- 4 Nisan 2017; 19:4:43 >




  • Tecrübesizlik hocam ne tepki vereceğini bile kestiremiyorm .

    5 dk önce görüldü oldu ama cevap yok . Whatsapp'da ki bug olabilir mi . Arkadaşım çevrimdışıyken görüldü oluyodu sonra yazdıktan sonra çevrimiçi gözüküyodu .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 4 Nisan 2017; 19:7:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMD Athlon 840 Kaveri

    Tecrübesizlik hocam ne tepki vereceğini bile kestiremiyorm .

    5 dk önce görüldü oldu ama cevap yok . Whatsapp'da ki bug olabilir mi . Arkadaşım çevrimdışıyken görüldü oluyodu sonra yazdıktan sonra çevrimiçi gözüküyodu .

    Bilmiyorum ama büyütecek bir şey yok belki acil işi vardır şimdi cevap verememiştir ya da cevap vermicektir yazarken göze almışsındır zaten .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMD Athlon 840 Kaveri


    quote:

    Orijinalden alıntı: deyimlersözlügü

    Notları iste teşekkür et ve çekil uzatmanın bir anlamı yok. Ne o öyle ne yazsam ne etsem vs...
    Ne geçiyorsa içinden söyle işte samimi olanı herkes sever merak etme.


    Çok tipsizim hocam şu ana kadar bahsettim durumumdan hep sıkıntı oldu bu konular benim için . 3-0 yenik başlıyorum, ben 3-3 yapana kadar kız konuşmayı kesmesin istiyorum . Muhabbet devam ederse amacım sevgili olmak değil şu 21 yıllık tabu'ları yıkıp bi arkadaşım olsun istiyorum karşı cinsten olarak. Her şeyin başlangıcı olabilir .

    Hocam dh de bu tip meselesi fazla abartiliyor muhtemelen ortalama bi tipin var ve bu kiz tavlaman icin yeterli bisey. Bence tipten ziyade hal hareketlerin durusun konusman rahatlik kasinti olmamak gibi seyler kizlari daha cok etkiliyor isin sirri cidden tipte degil ha bu soyledikleimi ben yapabiliyor muyum bir cogunu hayir konusmasina konusuor ama kendimi kasiyorum o an ben hissetmesemde kiz hissediyor bunu halbuki rahat olsan ve kendine guvenli bi sekilde karsisinda dursan oracikta girer kollarina ciddiyim yani. İste bu da karizma oluyor misal dark night ta jokeri o boyalarla oynayan heath ledger o sekilde yakisikli mi? Ama adamin hareketleri o kadar ust duzey rahat ve kendine guvenli ki etkilenip gozunde bi imaji oluyor buda dogrudan sanki yakisikliymis hissi uyandiriyor, bunun ornekleri cok benim icin derrick rose mesela adam saci kisa siradan bi tipi olan basketci ama oyun tarzi o kadar hosuma gidior ki onun gibi sac yapip onun gibi sakal birakasim geliyor. Neyse cok saptirmadan kiz cevap vermeyip iplemezse cokta irdeleme bi hava kat kendine umrumda degilmis gibi selam bile verme bakma bile guzel giyin(pahali degil guzel) kasma kendine bi sure sonra ilgiyi kestigini farkedince noluyor lan dicek kendi kendine bu sefer kacan kovalanirdan yanasmaya caliscak firsatlar hep var yani iyi kotu bunlari lehine cevirmeye bak :) hala donmezse sal gitsin hocam uzme hic kendini :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kanka 40 dakika sonra bişey yazmazsa ordamısın? de cevap vermezse boşver kasma bu kadar kaç milyon hatun var elbet biri tekrar denk gelir ha eğer cevap verirse yine kasma fazla rahat takıl işte dersten muhabbet aç yine terslerse bırak sıkma kızı yoksa diğer kızlara anlatır seni falan alay konusu olursun boşver takma tecrübe kazanmış olursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egona mıçam bi yalandanda olsa merhaba yazmak bu kadar zor olmamalı allahın kezosu yazardım ben suan senin yerinde olsam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap versede resimleri iste, teşekkür et. Daha sonra yazma kendini iyice düşürme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMD Athlon 840 Kaveri


    quote:

    Orijinalden alıntı: amyfm

    Yakışıklı mısın? Paran var mı? Vücudun iyi mi?
    Bu 3ünden hangilerine sahipsin söyle ona göre tavsiye vereyim

    Param çok yok . Geçimimi sağlayacak kadar baba parası işte şehir dışında . Vücudum iyi değil biraz göbek var geçen sene oldu . Boy 171 . Tip olarak da maalesef ben diyim maymundan 5dk sonra gelmişim siz diyin 3dk sonra Dediğim gibi amacım bu "kızlarla muhabbet" olayına atılmak . Sadece sevgili olarak düşünmeyin . Arkadaşta olur . Hani numarasını niye verdi sonradan ona da kafa yordum biraz belki iyi niyetime iyi niyetli yaklaşmak istedi dediğim gibi egoist biri gibi değil .

    İlk gün çok sorgulamadım nasıl verir diye . Hani gaza gelip numarasını isteme sebebim de : Derste DH'de takılıyodum yine yalnız bi şekilde parlaklığı full kısıyorum anlamasınlar diye belki asosyal yaftası direk yapıştırırlar diye tabi haksızda olmazlar . Neyse işte forum'da takılırken artık şu tabu'ları yıkmak gerek dedim, 1-2 konu gördüm böyle olmaz dedim, işte hani bi anda canınız sıkılır aksiyon ararsınız ve gaza gelirsiniz hem öyle oldu hem de tak etmişti artık istedim bir şekilde . O gün bu sebepten ötürü istediğim için "niye verdi lan numarasını" diye. Hani "vay be harbiden işe yarıyomuş ben boşuna stres yapıyomuşum" tarzı şeyler düşündüm . Ama tabi sonradan ister istemez yine tipimden ötürü bi düşündüm bana niye numarasını verdi diye . Neyse umarım samimi bir cevap verir beklemedeyim . Kızın son görülmesi de pasif sanırım gözükmüyor .

    Arkadaş da olur diyorsun da böyle düşünmediğini sen de biliyorsun kız da biliyor. Çünkü arkadaşlıklar telefonda merhaba demeyle başlamaz. Bi vesile olur tanışmanıza, oyun, ders, arkadaş ortamı(dışarıda tabii cafe,sinema vs) gibi. Zaten, tipim yok diyerek öz güveninin olmadığını çok belli ettin. Hiçbir zaman "lan ben maymun gibiyim, bi kız numarasını bana niye verir" diye düşünme, baştan kaybedersin, maymun gibi olsan da. Ama gerçekten tipin kötüyse(para ve vücudu saymıyorum) ve arkadaş olsa da olur diyorsan sana vereceğim tavsiyeler seni aşabilir. Çünkü biraz daha öz güven gerektiren ne çok klişe ne de aşırı farklı bir başlangıç düşünüyordum senin için.

    Tanışma işleri telefonda olmaz. Tanışmadan kastım öyle mrb mrb da değil. Senin ismini bilecek, yüzünü anımsayacak, naber iyi sendenin bi tık daha ilerisi olacak. O yüzden cevabından sonra. "Ne zaman buluşuyoruz" ya da "buluşuyorduk" diye mesaj at

    Bu arada konuyu takip etmedim, tam okumadım da sadece ss'e baktım. Gelişmeleri yazarsın. Merak ediyorum ne yapacağını




  • imakenya dragons kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam desteğiniz için . Yani normal hayatta "zaten kimsenin umrunda değilim" modunda takılıyodum . İşte kız numarasını verince farklı bir moda girdim gibi . Ama boş bi hayal tabi başından savmış olabilir kız . Bu tarz güzel kızlar için önemli bir durum olmuyor bu ama benim 4 günüm heyecandan gebermekle geçti :) Tabi bende çok büyütmüş oluyorum ama işte ilk defa olunca böyle oluyor . Çok takmamak lazım galiba tabi ister istemez bi üzüntüsü oluyo ama alışırım şu ana kadar olduğu gibi .

    Hani insan kötü düşünceleri bilinçaltına atarya . Ölüm gibi . Bende bu durumu (tipsizlik-asosyallik-kız meselesi) her seferinde ister istemez bilinçaltıma attım . Her ne kadar depresif ve gelecek kaygısıda olsa bir şeylerin hayalini kurdum abartmadan . Hani ne bileyim bi kız olur falan, mezun olur bi işe girerim diye . Bunu gerçek olabilir diye düşünüyorum . Halbu ki gerçek olan benim o bilinçaltına attığım şu ana kadar geldiğim ve böyle gidecek olanlar . Bence böyle devam eder . Çoğu zaman üzüldüğüm zaman bu bilinçaltımda ki düşünce fırlıyo kendi kendime "senden bi mok olmaz" diyorum . Sonra tabi üzüntünün etkisi gidince bu düşünce de blinçaltına gidiyor ve yine bazı şeyler düşünüyorum iyi olan . Tabi gerçekler hep o bilinçaltımda olanlar.

    Şuan kendimi bulduğum tek yer ve tek dayanağım bu forum . Tüm arkadaşlıklar ve sosyal yaşantım burası şuan Şimdilik böyle devam .




  • amyfm kullanıcısına yanıt
    Birazdan tekrar yazcam görüldü attı ama 1 saat oldu . Yarın sınavı var ona çalışıyodur belki dicemde çok saçma bi merhaba yazabilir. Perşembe o dersten sınavımız var işte . Notların fotoğraflarını istiycem direk birazdan ama tam olarak ne diyebilirim .
  • Mesajla bitmiyo iş dayı, popülerliğin olacak, tipin yerinde olacak, saçın sakalın şekil olacak bunlar olmazsa hiçbir kız iplemez. Bir de kimseyi gerçekten sevme, kimi gerçekten sevdiysem acı çektim. Yalandan seviyorum dediklerimi de terk ettim. Tatlı bir kıza bağlıyım hala, aylar önce ilişkimiz bitse de başka kızla çıksam da seviyorum be hocam onu. Benim için yapmadığı kalmamıştı, ben ne yaptım sence? Dalga geçtim kızla, gruplardan attım, hastalığıyla dalga geçtim. Keşke bunlar olmasaydı be.
  • Fazla kurcalama hocam takmıyor belli ki yazıp da ezik durumuna düşme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimseye yazmayın. Sizi seven size yazsın. Kimsenin peşinden koşmayın. Bu kadar basit. Seninle tanışmak isteyen kız olması için de sosyal olman gerekiyor tabi. Kurslara, gezilere falan katıl. Belediyelerin oluyor kursları.
  • ya bu kizlara yazmaya calisan erkeklere bayiliyorum. ben de bir erkegim de konuya girmeyi hic ama hic bilmiyorsunuz beyler
  • 2.mesaj atıldı . Başta atmalıydım aslında . Merhaba deyip susunca yanlış anlamış olabilir Umarım buna cevap verir

    Kıza "Merhaba" yazdım devamını nasıl getirebilirim? (Görüldü cevap yok) KIZ ENGELLEDİ (SS eklendi)




  • RevidaL kullanıcısına yanıt
    Hocam durumu anlattım . Sorun ondan kaynaklı zaten . Yani fark oradan oluşuyor . Ben yılların verdiği tecrübesizlik ve 21 yıl hiç bir kızla konuşamamanın vermiş olduğu kabiliyetsizlik ile konuşacak bir şey bulamıyorum . Daha doğrusu bilmiyorum . Tamam oda insan ama kızlar daha farklı oluyomuş . Ters bir şey yapmak istemedim en etkili sohbeti kurmaya çalışıyorum ama cevap yok kızdan.
  • Merhaba yazdığında cevap vermemiş. Bence ümidi kes fazla bağlanmadan. Bundan sonra cevap verirse ayıp olmasın diye verecektir.
  • biraz daha zorlarsan engellicek seni umarım herşey istediğin gibi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Au Revoir

    Merhaba yazdığında cevap vermemiş. Bence ümidi kes fazla bağlanmadan. Bundan sonra cevap verirse ayıp olmasın diye verecektir.

    Peki neden cevap vermez ki? Egoist biri gibi de durmuyordu . Hani en azından ayıp olmasın diye yapmacık bir merhaba diyebilirdi. Sonuçta vizelerden sonra yine cuma günleri aynı derse giricez yüz yüze bakıcaz .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.