Şimdi Ara

Kız ne yapıyor anlamadım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kız ne yapıyor anlamadım, acaba ben mi çok inceliyorum olayları ve böyle şeyler çıkartıyorum.

    Bu sene yeni bir sınıfa başladım ve geçen seneden beri düşündüğüm bir kız vardı, ama bu sene aynı sınıfta olmanın verdiği fazla görme avantajıyla tanışırız diye düşünüyordum, ama bu avantaj bana farklı şeyleri gösterdi. Kızın sınıftan görüştüğü birisi var, sevgili gibiler ama öğle aralarında vs. hiç birlikte görmedim, ne kantinde ne başka yerde. Yani kanka desem değiller, sevgili desem eksiklikler var.

    Şimdi anlatacaklarımdan kötü şey anlamayın diye söylüyorum, kız gerçekten saf ve temiz bir kız.

    Kız saf ve temiz bir kız, ama bir kaç kez derste bakışmamız oldu, ama ben ona baktım da mı oldu, yoksa o da bakıyor muydu, ya da o baktığı için mi ben baktım, veya ben baktıktan sonra mı baktı bilmiyorum saliselik şeyler olduğu için. Ama dediğim gibi bakışmalarımız oldu.

    Bugünde öğleden sonra aynı masada sevgilisi zannettiğim kişi ile ders çalışıyorlardı, ama daha çok kanka gibiydiler, çünkü sevgililerin oturup birlikte çalıştığı bir ders değildi bu. Kız neyse oğlanla çalıştı, sonra oğlan dersten erken çıktı. Kız bizim ders çalıştığımız yere geldi bir başka arkadaşım ders anlatıyordu o sıra o yüzden geldiler, ben hiç bakmadım tabi ya sevgilisi varsa ayıp olur diye.

    Ama bilmiyorum ben mi çok inceliyorum yoksa kız da boş değil mi diye. Şimdi beni her gözgöze geldiği kız kendine yazıyo zannedenler grubuna almanızı istemiyorum, çünkü kızlar yazsa bile anlamayan, umursamayan birisiyim denebilir. Ama bu kızı gerçekten önemsiyorum, belki bu yüzden çok düşünüp abuk subuk şeyler çıkartıyorumdur.
    Gerçi bu saatten sonra benim için bitmiştir ama, öyle yazmak istedim, saçma salak bir konu oldu farkındayım, ama kusura bakmayın.

    dipnot: ben 20 kız 19



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nim -- 2 Ekim 2012; 19:18:23 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.