Şimdi Ara

Kız Konusu DH Öneri Lazım :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bundan yaklaşık 2 hafta önce dershanede derse geç kalmıştım. herneyse boş yer bulamadım 2 tane kızın önüne oturdum. neyse kızın birinde 5800 varmış bendede 5800 vardı. kız(gizem) dedi bana 0.facebook nasıl giriyoruz falan bende gösterdim girdirdim. neyse derste espri falan yapıyorum bu arkadaki gizem ve idil gülüyor sırtımdan falan dürtüyorlar. ben bu gizem ve idil ile kaynaştım sonra falan bunların hep yanlarına falan oturdum.

    birgün gizem gelmedi onunda sınıfta en iyi arkadaşı idil olduğu için sınıfta sordum çıktığı var mı gizemin diye oda yok dedi. bende tel no falan istedim yazdım işte ben ali senden hoşlanıyorum diye oda ben sana karşı birşey hissetmiyorum dedi. bende ona bende zaten sadece senden hoşlanıyorum falan dedim. gizem 'ben hiç bir erkekle çıkmak istemiyorum çünkü erkeklere güvenmiyorum bunun senin ile alakası falan yok dedi' bende 'ben nasıl güvenini kazanabilirim falan derken hattımı verdim buna 2 gün kullandı kızlardan falan sms gelirmi hesabı akşamları falan beraber takıldık bunla.

    daha sonra yaklaşık 2 hafta oldu böle flört süreci. bugün çıkışta napıyoruz gene buluşuyor muyuz dedim oda yok istemiyorum ali bence arkadaş kalsak bizim için daha iyi dedi. bende peki sen bilirsin gizem ama o kadar şey yaptım neyse dedim. daha sonra vakit kaybetmeden diğer sınıftan başka bir kız vardı gittim ona çıkma teklif ettim diğerki ders kızda kimseyle çıkmak istemiyormuş. neyse bizim dershanedeki sınıftaki kızlar sana başka kız buluruz falan dediler iyi dedim.

    daha sonra yaklaşık 30 dk önce gizem msj attı(ben bugünkü gizemin arkadaş kalalım demesinden sonra hiç msj atıp veya konuşmadım) gizem attığı msj da 'ali haklıymışım hiç bir erkeğe güvenmemem gerekiyormuş dedi' bende karşılık olarak 'daha ne yapıyım gizem köpek gibi peşinde koştum herşeyi yaptım amuda mı kalkıyım falan dedim' oda haklısın falan dedi daha sonra ben salak salak konuşma dedim oda doğru salak salak konuşmıyım demi dedi. sonra ben off ben ne diyorum sen ne diyorsun dedim. sonra haklısın yazdı tekrar bende msj atmadım hala bekletiyorum.

    şimdi bu kızın amacı ne benle oynuyormu yoksa deniyor mu ?? ne gibi plan izliyim ??







  • up
  • güvenmiyorlar da haksızlar mı ? aynaya bir bak. bana .. bana .. bana bana ? güvenilir mi de. sonrada boynuna pilot kalem sapla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trk.

    güvenmiyorlar da haksızlar mı ? aynaya bir bak. bana .. bana .. bana bana ? güvenilir mi de. sonrada boynuna pilot kalem sapla.


    +rep emeğe saygı
  • Sen kıza teklif etmişsin,kız "erkeklere güvenmiyorum" demiş,sen ısrar edince arkadaş kalalım demiş..Gizem'e "senden hoşlanıyorum" deyip reddedilince tabakhaneye bilmemne yetiştirir gibi gidip öbür kıza yazılmışsın (nasıl bir hoşlanma mantığıysa) o kız da sana hayır demiş..Gizem'den hemen sonra öbür kıza teklif ettiğini,muhtemelen Gizem duydu ve "bak haklıymışım erkeklere güvenilmezmiş" diyerek sana budaklı bir laf sokmuş..Sen hala kız beni deniyor mu diye hayaller kuruyorsun..

    Geçmiş olsun genç kardeşim..Bir dahakine inşallah..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 9 Ekim 2010; 20:59:42 >
  • o zaman laf sokma zamanı kıza
  • Başkasını dene.
  • Aga sen Can değilmiydin Ali nereden çıktı
  • em o kızı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.