Şimdi Ara

KİTLENME YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar delirmek üzereyim çözüm bulunamayan sorunuma lüften bir çözüm

    Call of Duty, Doom 3, Blitgzerg,Worms 3 gibi oyunlar sırasında çözünürlüğü 1280 * 1024 ayarladıgımda oyun 30 sn ile 1 dk arasında kitleniyor.1024 * 768 sorun yok ancak çözünürlüğü yükseltiği zaman hemen kitleniyor.Ancak diğer oyunlarda yada normal bilgisayar çalışmasında bu sorun yok sadece bu oyunlarada kitlenme yaşıyorum.

    Çözüm olarak yaptıklarım

    Sistem 5 aylık bir sistem

    HIS 9600 xt ekran kartı ( ekran kartı cpu derecesi 48 ile 49 yani normal sanırım ) ATI için yayınlanan tüm Driver lar denendi

    512 king ddr ram

    2.8 hyper işlemci

    17 inç monitor lg flat

    60 gb maxtor hdd

    ana kart MSI 865 pe neo 2

    tüm service pack kurulu 1 ve 2 dahil

    oyunların orjinalleri alındı denedi yine aynı

    Ses kartı 5.1 cretıve

    Kasa apen bh 600 300 WATT



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savez -- 10 Şubat 2004, 20:05:54 >







  • arkadaşlar lütfen bir çözüm
  • ram yada ekran kartından olabilir. değilse oyunu kurarken typical değilde customu seçip kur! belki işe yarar.. nacizane görüşüm. yardımcı olamadığım için kusura bakma!
  • monitör ayalarından kaynaklanıyor olabilir büyük bir ihtimal. ama şu daha çok kafama yattı. bilgisayarının setupundan agp slotunun 8x gözüktüğünden emin ol. gene setup ta ekran kartının 128 mg gözüktüğünden emin ol.
    daha sonra başlat çubuğunda atinin simgesinden ekran kartı ayarlarına gel. open gl ve direct x ayarlarını, performans ayarlarını ekran kartına uygun konuma getir. büyük ihtimalle orada 2x-4x gözüküyor olabilr. onları 8x e getir. çözünürlüklerle ilgili bir bölümde var. kalite ve performans diye 2 seçenek var. orada ayarları oluştur. oraya bakınca ayarlarsın tahmin ediyorum.. şimdilik bu kadar geliyor aklıma. aslında monitörün desteklemiyor diyecem ama yeni bir monitör. eski olsa tamam derim. ama. neyse dediklerimi bir dene.. haberdar et..




  • dediklerini yaptım ancak nafile

    Mönitör ayarlarını konusu biraz daha açabilirmisin.

    Arkadaşlar konu hakkında yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.
  • Arkadaşlar yardımmmmm bekliyorum.Ankara da bu sorunu çözebilecek iyi güvenilir tenik servis önerebilirmisiniz.

    Sizlerin çözümlerinize acil ihtiyacım var

    Teşekürler
  • atinin ekran kartı özelliklerine gireceksin orada smartgart diyr bir bölüm var. orada agp slotun hız ayarını yapabilirsin. ayrıca üst sekmelerde 3d diye bir bölüm daha var. open gel veya drectx ayarlarını uygun konuma getir. hepsi aynı olmalı yani. agp slot hızı 8x ise onlarda 8 x olmalı. yada özel ayarları kullan diye bir kutucuk var. onu seç alttaki butona bas. oradan ayarları incele kendin uygun hale getir. mesela perfonrman yada kalite arasında seçim yapma şansı veriyor sana. ve hızı değiştirdikçe çözünürlük ayarları ile ilgili bilgide veriyor sana.. bi incele dostum.. eğer olmuyorsa gene çözünürlük ayarını yükseltme yada bir teknik servise başvur. gerçi ben istanbulluyum. ankarada yaşadım ama o zaman bilgisayarım yoktu. anlıyorsun sanırım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.