Şimdi Ara

KİTAP YAZMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır forumda bulunmayinca sistemi unutmuşum sanırım :D Bu başlığı bulamadım, bulsam oraya yazacaktım, eğer zaten varsa şimdiden özürlerimi sunmak isterim.


    Ben kitap yazdim dostlar, hem de bundan 10 yıl kadar önce. 3 kitaplık uzuun bir seri. O zamandan bu zamana kadar belki param olur da yayınlayabilirim diye bekliyordum ama olmadı :D Yayınevlerine gonderdim ama çoğu alımı durdurmuş, digerleri de sanırim biraz popüler olmanızi bekliyorlar ve benim hiç, hiç ama hiç çevrem yok. Hatta o kadar çevrem yok ki bir tanecik arkadaşım var ve kendisiyle böyle 6-7 yılda bir konuşuyoruz :D Elbette bir şey oldugu taktirde daima birbirimiz için oradayız ama anladiniz ne demek istediğimi.


    Ben de artık sıkıldım beklemekten... Wattpad üzerinden yayınladım :) Şu an bölüm bölüm yayınliyorum, şu an 3 bölüm yayınladım ve elbette yayınlamaya devam edeceğim :D


    İstediğim tek sey okunması, tek şey bu. Sosyal medyada aktif değilim, reklam bütçem de elbette yok :) Bu nedenle aranızda romanıma bir şans vermek isteyen olursa diye aşağıda linkini bırakıyor olacağım, destek olursanız inanilmaz derecede mutlu olurum :)


    Lütfen 18 yaş altı arkadaşlarım okumadan önce iki kez düşunsünler. Uygun olmayan çeşitli sahneler olabilir.


    https://www.wattpad.com/1417829739-gardi%CC%87yanlar-ve-koruyucular-%0D-b%C3%B6l%C3%BCm-_-1-%0D/page/2?utm_source=web&utm_medium=facebook&utm_content=share_reading&fbclid=iwar0vijjd62uxjekzp9bamcm2nlovlhdund5e4_gtlzfqtcxabfha_xkh2fq


    Şimdiden çok teşekkür ediyorum, mutlu yıllar dilerim :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.