Şimdi Ara

KİTAP Tavsiye edebilirmisiniz ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir çok konu açılmış biliyorum ama ben biraz daha ayrıntı verip yarıdm isteyecem.

    son okuduğum kitaplar; melekler ve şeytanlar -açlık oyunları serisi(okuduğum en güzel kitap belkide. kesinlikle tavsiyemdir.)

    bu kitaplardan sonra bana sıkıcı gelmeyecek bir kitap istiyorum. dan brown da vinci şifresi var elimde hiç bişi bulamazsam onu okuyacam ama yakında bi dan brown okuduğum için başka bi kitap istiyorum. hele şu açlık oyunlarından sonra beni sıkmayacak bir kitap...



  • Eğer fantastik falan istiyorsan harry potter yüzüklerin efendisi falan oku.Percy jackson da okuyabilirsin mitoloji seviyorsan.Genelde fantastik türler okuduğum için bunları önerebilirim sana
  • Da Vinci Şifresini oku derim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Incarceron ve Sapphique'yi oku. Açlık Oyunları'ndaki gibi ileri teknoloji var. Ben okurken çok benzetmiştim. Neredeyse üslup bile aynı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aerodb1294

    Da Vinci Şifresini oku derim

    Bende arkadaşa katılıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the right hand of evil

    Incarceron ve Sapphique'yi oku. Açlık Oyunları'ndaki gibi ileri teknoloji var. Ben okurken çok benzetmiştim. Neredeyse üslup bile aynı.

    bunlarada bakıcam. uslup felan benziyosa olabilir.


    davincinin şifrerisini bi kitap daha okuduktan sonra okumayı düşünüyorum. ama kitap bulamazsam olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Harrylogan

    Eğer fantastik falan istiyorsan harry potter yüzüklerin efendisi falan oku.Percy jackson da okuyabilirsin mitoloji seviyorsan.Genelde fantastik türler okuduğum için bunları önerebilirim sana

    öyle çok aşırı uuç fantastik sevimiyorum harry potter, yüzüklerin efendisi gibi. açlı oyunları gibi kurgusu iiy olcak ama bi yandan da fantastiğe kaçmadan bişiler anlatıcak.. açlık oyunlarında 2. kitaptan itibaren isyan başlıyo..
  • Harrylogan H kullanıcısına yanıt
    Okunması gereken ender Kitaplardandır .http://gizemdefteri.blogspot.com/2008/11/ms2150-thea-alexander-1.html?q=M.S.2150+THEA+ALEXANDER




    M.S 2150, Thea Alexander,Nedret Şanlı











    Thea Alexander
    AKAŞA YAYINLARI

    Bir Bestseller olan bu Makro Felsefe Klasiği, M.S. 2150 yılının muhteşem dünyasını, dünyamızın inanılmaz değişimi, insanlığın ulaştığı olağanüstü düzeyi ve hepsinin ötesinde de son derece yüksek bir anlayışı, Makro Felsefe'yi anlatıyor.
    Gelin siz de, bir gece uyku halindeyken geleceğin güçlerinin yardımıyla günümüzün mikro dünyasından, 2150'nin Makro dünyasına götürülen Amerikalı Vietnam gazisi, psikolog Jon Lake'in bu mucizevi, bilgi dolu yolculuğuna, bu vaat ve tehlike dolu serüvenine katılın. 2150'nin bugünkü dünyamızdan çok farklı olan hayranlık verici güzellikteki dünyasını keşfedin. Bu Makro dünyanın düşünce ve eylem biçimini inceleyin. Sonunda içinizin umut ve coşku dolduğunu, bilincinizin genişlediğini, hayata bakışınızın tümüyle değiştiğini görebilirsiniz. Evet, bu okuyup bir kenara koyabileceğiniz bir roman değil, yaşamınıza uygulayabileceğiniz bir Makro felsefedir!S
    Paylaş




  • Harrylogan H kullanıcısına yanıt
    http://gizemdefteri.blogspot.com/2008/10/amak-i-hayal.html



    filibeli ahmed hilmi tarafindan kaleme alinmis,kaknus yayinlarinca basilmistir. hayatla hayal arasindaki cizgide gezinen, son derece akici ve derin tasavvufi eser. kitabin arka kapagindaki alinti, belki daha da aciklayici olacaktir:




    "Tuhaf! Varla yok hiç bir olur mu? Örneğin ben şimdi varım, yarın yok olacağım. Bu ikisi arasında fark yok mu?" dedim.

    Deli, başını çevirdi. Kahkahayı bastı:
    "Vay! Sen varsın ha?! Acaba var mısın?" Ruh ve madde âlemi arasında varlığın hakiki manasını arayan Raci'nin yolu nihayet bir gün, mezarlıktaki küçük kulübesinde yaşamını sürdüren Aynalı Baba ile kesişir.

    Benliğini şüphe ejderhasına teslim etmek üzere olan Raci'nin kafasındaki sis perdesi, bundan sonra yavaş yavaş dağılır ve bizleri tadına doyamayacağımız heyecanlı bir yolculuğa çıkarır. Raci'nin, hayalin derinliklerinde hiçlik zirvesinden Zerdüşt'ün diyarına, Kaf ve Anka'ya, oradan da ilahi aşkın nuruna doğru yaptığı bu manevi yolculukta tasavvuf deryasının sırlarına doğru kanat çırpacaksınız.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.