Şimdi Ara

kitap önerirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sizden kişisel gelişim kitapları önermenizi istiyorum bu tür kitaplarda yeniyim yani daha önce hiç okumadım o yüzden bunu dikkate alarak öneri yapmanızı istiyorum . şimdiden teşekkürler !!!



  • Yeniysen bir tavsiye vereyim. Okuma. Hepsi aynı konunun farklı üsluplarda çeşitlemeleri. Amacına yönelik biyografi okumanı öneririm.
  • Okuma sakın okuma. Boş kitap onlar hepsi atmasyon.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyspiaypi E kullanıcısına yanıt
    tmm peki
  • Siz ciddi misiniz ya adam kişisel gelişim kitabı için tavsiye istiyor siz de okuma mı diyorsunuz? NAPSIN ÇOCUK SURVIVOR MI İZLESİN?! Sır kitabını tavsiye ederim başlangıç olarak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kendyn

    Siz ciddi misiniz ya adam kişisel gelişim kitabı için tavsiye istiyor siz de okuma mı diyorsunuz? NAPSIN ÇOCUK SURVIVOR MI İZLESİN?! Sır kitabını tavsiye ederim başlangıç olarak.

    Dikkat ettiysen kardeşim SORVOVOR izle demedim. Ancak bu saçma program insana hiçbir şey katmıyorsa bu çeşit kişisel gelişim kitaplarıda insanlara birşeyler katmaz görüşündeyim. Hiçbir bilimsel veriye dayanmayan sallamasyon ve sadece gaz için yazılan boş kitaplar insanı başarılı yapmaz insanı başarılı yapan düşünceleridir ve düşünebilmeleri içinde birşeyler bilmeleri lazım. Bilgi ise bu kitaplardan öğrenilmez. Evet belki kitap önermeyerek büyük hata yaptık çünkü meydanı boş bıraktık. Okuyacaksan Doktor G. Amen 'ın Beyninizi Değiştirin Hayatınız Değişsin isimli eserini oku arkadaşım. Tamamen bilimsel verilere dayanan ve bu problemleri çözmek içinde ilaçlarını ve yapılması gereken antremanları sırasıyla yazan bu kitap 1000 tane kişisel gelişim kitabına bedeldir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyspiaypi -- 30 Haziran 2016; 19:26:19 >




  • Kardesim bence de kişisel gelişim yerine ağır olmayan klasik oku onlarda kişisel gelişim zaten hemde Allahına kadar..


    illa kişisel gelişim diyorsan Erdal demirkıranı merak ettiğim için okumuştum

    BEN DÜNYANIN EN AKILLI ADAMIYIM

    güzel kitaptı tavsiye ederim..
  • eyspiaypi E kullanıcısına yanıt
    Bu tarz kitaplar insanın amacına ulaşabilmesi için en rahat, en kolay yolu tarif edendir. Yemek yapmak için tarif kitabı olarak düşün. Tabi ki bütün olay insanın beyninde bitiyor. Bu tarz düşünce yollarını bilmeyenlerden nasıl yol almasını bekleyebilirsin ki? Tamam belli bir süreden sonra kitaplar hemen hemen devir daime giriyor. Fakar arkadaşımız yeni başlamak istiyor yani bu tarz düşünlerden yoksun. Kişisel kitapların amacı zaten sana yol göstermek, elinden tutup yolda ilerletmez. Bilginin bu kitaplardan öğrenilmediğini savunmuşsun, BİLGİNİN bu tarz KİTAPlardan komikti. Üstüne üstlük "sadece gaz için yazılan boş kitaplar" demişsin bunun için de seninle şu cümleyi paylaşmak istiyorum.
     kitap önerirmisiniz ?




  • mert11k kullanıcısına yanıt
    boşver okuma diyenleri sen
    tek kitap öneriyorum
    Nüvit OSMAY
    İnsan mühendisliği
    bu kitap bir başucu kitabıdır .
    Kişisel gelişimin insana değer veren, insan gibi davranmayı anlatan, birden çok kaynakdan
    örneklendirme alıntılama yoluyla oluşturulmuş, en kıymetli örneğidir. Kitaba ait yorumları oku ilk birkaç sayfasını veren siteler var bak oradan oku.
    Son sözüm : Mutlaka oku bu kitabı arkadaşım. Yorum yapanların çoğu Carnage ve türevlerini Robin Sharma'yı okuyup olayı! çözmüş kişilerdir.
  • Kendyn kullanıcısına yanıt
    Bilgi derken biraz farklı birşeyden bahsettim neyse. 2. olarak İngilizce bilmiyorum. Sonra başarıya giden en rahat, en kısa yol demişsin buna gerçekten kendin inanıyor musun ? Başarının kısa yolunun olduğunu.Ne bu matematik problemi mi ? Arkadaşın okuduğu ve okuyacağı batı klasiği, Türk edebiyatındam okuduğu kitaplar kişisel gelişim kitaplarından daha iyi yol göstercektir. Mesela başarılı olmak için tek çıkar yolun çalışmak olduğunu ben kişisel gelişimden değil Mehmet Akif Ersoy'un " Çalışmak, başka yol yok hemde nasıl... Canlarla, başlarla." dizelerinden öğrendim. Saygılar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyspiaypi E kullanıcısına yanıt
    Tabiki de buna inanıyorum başarının seviyesine göre değişir bu. Ben lisede 2 sene boyunca ingilizce kursuna gittim arkadaşlarım denizde, havuzda eğlenirken. Şu anda altyazısız film, dizi izleyebiliyorum. Bu bir başarı mıdır sence? Evet. En kısa yol mudur sence? Bence gayet kısa bir dil öğrenmek için. Bakış açısı dostum senin için kısa olmayan bir şey benim için kısadır. Senin için işe yaramaz olmayan Kişisel Gelişim Kitaplar benim hayatımı değiştirmiştir. O yüzden bence Türkiyemizde kitap alışkanlığı Dünya sıralamasına göre en altlarda iken "senin için" ne kadar gereksiz olduğunu düşündüğün bir kitap türünü "okuma etme gereksiz o şu bu" diyerek insanları daha da okuma alışkanlığından uzaklaştırmak yanlış. Benim derdim Kişisel Gelişim kitaplarının ne kadar önemli gerekli yaralı olduğu değil sizlerin OKUMA! demeniz. Ayrıca ingilizce bilip bilmemen bir bahane değil elinin altında internet var kalkıp kitap tavsiyesi isteyen birisine 10 snyeni ayırıp okuma diyebiliyorsan 1dknı ayırıp google translateden ne yazdığına bakabilirsin.




  • önerileriniz için teşekkürler dün arkadaşımdan kitap önerisi aldım onu okuycam ERAGON diye bir kitap sanırım seri bir kitapmış yarın almayı planlıyorum yinede önerileriniz için teşekkürler
  • Kendyn kullanıcısına yanıt
    Neyse hocam bunlar benim fikirlerim. Sizin düşünceniz size beimkiler bana. Google amcadan çeviri yapmamın sebebi googleden yapılacak çeviriler hep yanlış oluyor. İnsanlar kitap okumalılar dikkat ettiyseniz kitap okuma demedim, ancak ben kişisel gelişim kitaplarının pek bir katkı yapacağını sanmıyorum. Onun yerine gerçek olan ve yazarların kendi hayatlarını yazdığı kitaplar daha iyi olabilir. Saygılar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.