Şimdi Ara

Kitap okurken uykum geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar eskiden günde en aşağı 50-100 sayfa arası okurdum. Yaz geldi artık okuyamıyorum. Çok çabuk uykum geliyor. Şu an da 20 sayfa okusam şükrediyorum. Ve elimde en aşağı 30 40 kitap var okunmamış.Yarım bırakılmış. Toplamda 95 kitabım filan var. 20 ye yakın kitaımıda arkadaşlarımla paylaştım. Üniversiteye giderken de hiç okuyamıyorum. O da çok kötü. Canım çabuk sıkılıyor. Bu arada günde 4 tane antidepresan alıyorum. Bu sebeple olabilir mi?



  • Antidepresanlarin birçok yan etkisi var kişiye göre de değişebiliyor bu etkiler bence tamamen bununla alakalı olabilir. Depresyon içinmi kullaniyorsunuz bukadar antidepresani özel değilse merak ettim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazın bende de bir baygınlık oluyor.. ben de rahat okuyamıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 1 Ağustos 2015; 16:27:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musanpa

    Antidepresanlarin birçok yan etkisi var kişiye göre de değişebiliyor bu etkiler bence tamamen bununla alakalı olabilir. Depresyon içinmi kullaniyorsunuz bukadar antidepresani özel değilse merak ettim?

    anksiyete ve okb için.
  • Ben de okumaya başladığım andan itibaren esnemeye başlıyorum. İstediğim bir kitap olsa bile henüz ön sözüne giriş yaparken uykum gelmeye başlıyor.
  • Sizinki yine iyi uykunuz geliyor sadece, ben bu ay içinde kaç kere kitap okurken uyuya kaldım hatırlayamıyorum.
  • Bu bendede oluyor öncelikle yatakta okumayın masada okursanız daha iyi olur bunu yapmışta olabilirsiniz bide okul zamanlarında ders olduğundan kitap daha cazip geliyo yani tatilde olduğumuzdan boş vakit var kitap can sıkıcı oluyor bence evde kitap okumayın dışarda rüzgarlı esen bi yer olursa daha iyi olur bide bunu deneyin :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kardes26

    Bu bendede oluyor öncelikle yatakta okumayın masada okursanız daha iyi olur bunu yapmışta olabilirsiniz bide okul zamanlarında ders olduğundan kitap daha cazip geliyo yani tatilde olduğumuzdan boş vakit var kitap can sıkıcı oluyor bence evde kitap okumayın dışarda rüzgarlı esen bi yer olursa daha iyi olur bide bunu deneyin :)

    Çatı katımız var orada okuyorum. Bayağı rüzgarlı ama saat bir ile üç arası okumaya çalıştığım için sıcaktan uyuyorum. Yatak var yatağa uzanıyorum. Uykum gelirse de koltuğa oturuyorum. Teşekkürler yorum için :)
  • Roman okurken sorun yoktu ama bu ara sürekli tarih okuyorum. Okuyamıyorum daha doğrusu 20 sayfa olmadan gözler gidiyor. Karadenizde ağaçlar serinlik yapıyor balkonu denemeye karar verdim bakalım, doğru düzgün kitap okuyamadan tatil bitti
  • kitap okurken birşeyler içmek, şeker-çikolata yemek bunu azaltıyor.tavsiye ederim.dikkat edin kitaba veya üstünüze dökmeyin
  • nasıl okuyorsun kitabı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • antidepresanları bence bununla çok ilgisi var, dikkat/konsantrasyon bozukluğu, dalgınlık, uyku hali yapabilir.

    ben de bu aralar uykumu alamıyorum ve kitap okumaya başladıktan kısa bir süre sonra uykum geliyordu. şimdi biraz daha erken yatıyorum ve uykumu daha iyi aldığım zamanlarda okuyabiliyorum ancak. ama şu bir gerçek ki sıcaklardan mıdır havalardan mı, hep bir yorgunluk, uyku isteği var. üzerine antidepresan kullandığımı düşünemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: son feci adam

    kitap okurken birşeyler içmek, şeker-çikolata yemek bunu azaltıyor.tavsiye ederim.dikkat edin kitaba veya üstünüze dökmeyin

    Aynen. Ben de böyle yapıyorum.
    Ama bazen kitabın içine dalmamı engellemiyor değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Revv.0

    nasıl okuyorsun kitabı?

    Gözleriyle takip ederek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.