Şimdi Ara

Kitabim.Org | Online Kütüphaneniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • E-Kitaplar günümüz dünyasında ağaç kesimini bir nebze olsun azaltmak için bir saçenek e-kitaplar yüzlerce kitabı bir yerde saklamak ve kolayca okumak için bir kolaylık bence. Şuanda halihazırda yüzlerce E-kitap okuyucu , tabletler, telefonlar var ve bu aletler sadece konuşmak, internet ve oyun için değil.

    E-Kitap piyasasına baktığımızda farkında olursunuz ki normal kitaplara oranla daha ucuz. Çünkü kağıt yok, basım yok kapak yok dağıtım yok . Ancak biz size bunları ücretsiz sunmak istiyoruz ve bu yüzden size harika bir site açtık.

    http://kitabim.org

    Yaklaşık 4 ay önce açılmış olan bu site her gün en az bir kitap eklenerek büyümekte. Genel hatlarıyla sitemizde aklınıza gelebilecek ve elektronik ortamda bulunan tüm kitapları yavaş yavaş eklemekteyiz. Böyle bir site açma nedenimiz şuan internet ortamında bu işi sadece para için yapıp kitapları indirterek kazanç sağlamaya çalışanlara inat bir şekilde sadece sitede reklamlardan kazanç sağlıyarak ve en kolay indirme seçeneklerini sunarak tüm kitapseverlerin kullanımına yeni e-kitaplar sunmak. Bugünün standartlarında kitaplar gerçekten ya pahalı oluyor yada bulmak zor oluyor ancak sitemiz sayesinde istediğiniz kitaba ulaşabileceksiniz. Eğer sitemizde aradağınız kitap yoksa tek yapmanız gereken ise İletişim’den mesaj atmak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi featmuco -- 24 Temmuz 2012; 23:41:34 >







  • Öncelikle sizi tebrik ederim.Sitenizi birkaç hafta önce keşfetmiştim.Gaston Leroux Sarı Odanın Esrarı'nı buradan indirip okumuştum.Kitap sayısı şu an için az ama site çok düzenli ve tam da aradığım kitaplar mevcut.Ayrıca indirme seçenekleri de gayet güzel.

    Ben sık sık kullanmaya devam edeceğim.
  • E-Kitap olayına kesinlikle karşı olmama rağmen sitenizi ve yapılış amacını beğendim. Tebrik ederim.
  • Ben de aldım takip listeme. Tasarımı da güzel olmuş.
  • E- kitap pek tercih etmem ama kesinlikle arkadaşlarıma önereceğim Tebrik ederim çok güzel site olmuş :)
  • Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Böyle güzel yorumları okuyunca insan daha bir şevkleniyor. Amacım insanlara faydalı olmak, umarım biraz olsun başarıyorumdur. İçeriğin az olmasına çok değiniliyor, elimde binlerce e-kitap var fakat hepsi dağınık. Düzenlemek format değiştirmek uzun sürüyor bu yüzden ancak günde bir kitap ekleyebiliyorum. İyi günler dilerim...
  • Dostum tess gerritsen kitaplarını paylaşırsan sevinirim özellikle rizzoli isles serisini
  • Tess Gerritsen'in sadece Kan gölü ve Cerrah isimli kitapları elimde bulunmaktadır. En kısa sürede yayınlayacağım.

    Not: Başka kitaplarını araştırıyorum bulursam eklerim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: featmuco

    Tess Gerritsen'in sadece Kan gölü ve Cerrah isimli kitapları elimde bulunmaktadır. En kısa sürede yayınlayacağım.

    Not: Başka kitaplarını araştırıyorum bulursam eklerim...

    Çırak ve günahkar'ı vereyim ekle siteye belki okumak isteyenler olur. Ayrıca siteye son eklenenler diye bir köşe açsanız tek tek bakmayada gerek kalmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resE -- 20 Temmuz 2012; 1:03:26 >
  • Bügün forumdan başka bir arkadaş vermeyi önerdi aynı kitapları ondan alacağım, yinede teşekkür ederim. Son eklenenlere gelince, Son eklenen kitap sitenin en başına geliyor. Bu yüzden gerek duymadım, açıkçası tasarımıda bozmak istemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: featmuco

    Bügün forumdan başka bir arkadaş vermeyi önerdi aynı kitapları ondan alacağım, yinede teşekkür ederim. Son eklenenlere gelince, Son eklenen kitap sitenin en başına geliyor. Bu yüzden gerek duymadım, açıkçası tasarımıda bozmak istemedim.

    Hocam Gaston Leroux Operadaki Hayalet'i de bulabilirseniz çok iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.