Şimdi Ara

Kısmi zamanlı çalışma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Ankara üniversitesi, fizik bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. Son zamanlarda maddi yetersizlikler sebebiyle bugün kısmı zamanlı çalışma hakkında bilgi edinip başvuruda bulundum. Başvurudan sonraki süreç nasıl işliyor, daha önce kısmı zamanlı çalışma katkısı almış arkadaşlar var mı? Kendileri için başvuru süreci nasıl oldu anlatabilirlerse sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • neyi sordun tam olarak? başvurmuşsun, bir grup toplanır Kaç kişi lazımsa seçer, seçilenlere bildirilir. hepsi bu. ücretini mi soruyorsun çalışma şeklini mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wearesorryserver kullanıcısına yanıt

    kusura bakma hocam, bilmediğim bir sebepten ötürü yanıtını göremedim bildirimlere düşmemiş. Şuan üniversitenin sitesinde kısmı zamanlı çalışma ile ilgili iş ilanının (hangi birimlerde kaç öğrenci çalıştırılacağı, ne gibi işler yapacakları vb.) Eylül ayı içerisinde yayınlanacağı söyleniyor. Bu iş ilanı yayınlandıktan sonra ne yapacağım acaba onu bilemedim. Çevrimiçi başvurularda buna dair herhangi bir şey yoktu, genel bilgiler isteniyordu sadece.

  • physFx kullanıcısına yanıt

    bir başvuru formu var, onu doldurmanızı istiyorlar, içeriğime bakacak olursak, sigara içiyor musunuz, yurtta mı kalıyorsunuz, aylık geliriniz nedir, kaç kardeşsiniz, hangi sertifikalara sahipsiniz vs...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wearesorryserver kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam, ona benzer bir formu internet sayfasından doldurmuştum. O başvuru formu kapatıldı ama iş ilanları henüz paylaşılmadı. Daha sonra herhalde tekrar bir başvuru olacak gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.