Şimdi Ara

Kısa sürede vizyondan kaldırılan V For Vendetta filmini izlemediyseniz izlemenizi tavsiye ederim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok politik olup içinde bir çok gerçek bilgi veren, tarihçesini araştırdığınızdada bilgi edinebileceğiniz, Türkçe alt yazılarının orjinalinde neredeyse kusursuz olan bu filmi izlemenizi öneririm. Eski bir film olmasina rağmen; eski olduğunun anlaşılmadığı nadir politik filmlerden biridir. Yıllardır favori filmim olup; bütün geçmişini araştırdığım bir filmdir ve motivasyon olarak arada sırada izlerim. Eğer tavsiyemi alıp bu filmi izliyorsanız kesinlikle kelime seçimlerine önem verin, eğer ilginizi çekerse tarihini araştırın. Bir bakıma Sci-fi olsa bile geçmişten güzel bilgiler aktaran; bazi noktalarinda Atatürk'ten quote aldığı iddia edilen ve bana göre unutulmayacak bir filmdir.


    edit: imla hatalari




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 30 Eylül 2022; 20:40:45 >



  • Kardeş bu filmi bilmeyen yok gibi bir şey zati. Açtığın konunun, "Yüzüklerin Efendisi diye bir film serisi varmış çok iyi" yada "Terminator varmış mükemmel bilim-kurgu" ya da "Matrix serisi varmış efsane" demekten farkı yok. Bilinmeyen, kenarda köşede kalmış bir yapım değil. Ana konusu da vardı yanlış hatırlamıyorsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu filmle farklı bir bağım var 10 küsür sene önce falan tvde izlerken uyuyakalmıştım gece uyandığımda kaldığım yerden devam ediyordu bir ara düzgün izlicem ama

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.