Şimdi Ara

Kısa Boylu Erkekler Neden Sinirli? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
7.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benden korkuyor havasi veren adamin azina cakicaksin 8-10 tanee burası muz cumhuriyeti adin cikarsa wc de tecavuz ederler umursamaz gozukursun pasif derler
    Dovulme dov
    Ezilme ez
    Kanirt onlari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İTÜinş

    Kanka hepsini okumadım ama bence sen bu boy olayını kompleks yapmışsın. Boyu 170 olup karı-kız içinde yüzen arkadaşım da var - elemanın eli yüzü düzgün ama - boyu 190 olup 20 yaşında eline kız eli değmemiş arkadaşım da var. Bu tip olaylardan vazgeçin. Ha ilk izlenim için tabi ki 190 + kaslı + sarışın eleman dikkatleri çeker ama kendini geliştirmemiş normal bir tipse elektrikli vibratörden farkı ne bunun? Yani damızlık hayvan gibi kullanılır atılır. O yüzden tip , boy bunlar ilk izlenim ve sosyal medya için önemli haklısın ama yaş ilerledikçe özellikle 20+ oldu mu bu tip şeyler 2. plana atılıyor. Ha atılmıyorsa da o kızla/erkekle iletişimi kesmen hayırlısı olur.

    Knka burada anonimiz yani evet yaptım desem de hayır desem de bir çıkarım yok. Ama bana karşı hiçbir şekilde bir olayı olmayan birini sırf boyu , tipi , yürüyüşü yüzünden 1 defa bile aşağılamadım. Buna emin olabilirsin. O yüzden kendini geliştirmiş sporla ilgilenen vs. bir erkek > 190 ama boş biri.

    Bak bunu gerçekten deneyimlemiş biri olarak söylüyorum. Yani sanıyor musun ki her uzun boylu ** üstünde fındık kırıyor? Yoo kesinlikle kırmıyor buna emin ol.

    Alıntıları Göster
    ben kısa boylu olupta kızlarla beraber olan beğenilen bir erkek görmedim kendini ne kadar geliştirse de işe yaramıyor. benim statü belli niye kimse umursamıyor? neden konuştuklarımı duymazlıktan geliyolar? neden spor yapan erkeği cep herkülü diye eziyolar?




  • Kisa boyluyum ve asabi sayilirim. Aslında çok tatlı esprituel bi insanim ama bazen uykusuz oluyorum ya da kafam biseye takılmış oluyor, asiri sinirli oluyorum. Kimse benimle konuşmasın istiyorum ağzımı bile acmak istemiyorum. Sinirli anlarimda boyle boş muhabbet yapmaya calisanlara ya da bana israrla senin neyin var diye soranlara falan daha cok sinirleniyorum huyum bu yapabilecegim bi sey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denesene bi üfleyip uçurmayı. senin üfürüğün bakalım kısa boyludan ne olarak geri dönecek
  • sinir - stres dünya'daki insan müsvettelerinin kaçamaklık yaptığı duygu halidir.. babam 1.69-73 arası bişey 58 yaşında acayip sinirli her lafı küfür dışarıya karşı iyi annem ve bana karşı tutumsuz ha bire sinirli her lafı küfür ya böyle bişey olabilir mi.. bütün konuşmalarını dışardan geçen insan karşı komşu duyuyor böyle tip insanları hiç sevmiyorum babam bile olsa ufaktan esen havadan nem kapıyolar kavga çıkarmaya yer arıyolar. ben ikizler burcuyum , içe kapanık biriyim ama bende sinirliyim. (çevrem'de beni kızdıran insanlara karşı tabi bu tepkim) . boy 1.73 - yaş =20
  • Her kısa boylu erkek sinirli olmuyor tam tersi kibar olanları da var. Ama kısa boylu erkekte gereğinden fazla sinir varsa bu napolyon kompleksi. Napolyon çok güçlü Bi adamdı kraldı sonuçta ama penisi bile minnacıkmış sadece boyu değil. Yani kalıbının adamı olmamak yada adamlığının kalıbı olmamakla alakalı bir sorun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boy Kompleksi olduğu için böyleler...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1shot1kill

    Her kısa boylu erkek sinirli olmuyor tam tersi kibar olanları da var. Ama kısa boylu erkekte gereğinden fazla sinir varsa bu napolyon kompleksi. Napolyon çok güçlü Bi adamdı kraldı sonuçta ama penisi bile minnacıkmış sadece boyu değil. Yani kalıbının adamı olmamak yada adamlığının kalıbı olmamakla alakalı bir sorun.
    Kısa erkekleri sırf boyundan ötürü aşağılayıp gereksiz insanlarmış gibi gösteren şerefsiz uzunlara ne diyeceksin peki? Bir erkek hatta kısa erkek kendi kendine kompleks yapmaz onu o hale getiren yine toplumdur bu toplumda uzun boylu insanlardır. Bizim ülkede kısa erkeklere karşı bir alay etme isteği dışlama kin ve nefret var. Her ortamda kısa olan erkek alay konusu oluyor konuşturulmuyor seveni yok adam yerine konulmuyor. Bunun sonucunda nasıl kompleks yapmasın?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97901DBF5 -- 24 Ekim 2019; 7:57:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.