Şimdi Ara

kırmızı reçete ve memuriyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yeni moda bu olmus herhalde 2-3 saat poposunun ustunde oturamayan yenı yetmeler abi odaklanamıyorum dikkat eksikligi var diye dolanıp kırmızı reçeteli ilaçları şeker gibi kullanıyor.devlette özellikle savcılık hakimlik ve üst düzey memurluk pek pskiyatr gecmıı olanlar tercih edilmiyor haberınız olsun ( polislik ve askerlike girme şansınız 0 ) . ha buarada mülakatlarda neler döndüğünü biliyorum lütfen konu oralara gıtmesın amac sıyaset degıl kıytırık bi sinav ıcın etrafındakılerden ınternetten gorup boyle seylere ozenen kardeslerımıze bılgı vermek saglığa zararlı olan kısımlarını ınternetten bakabılırsınız sayfalarca dokuman var ben kımsenın bahsetmedıgı bı kısıma degınmek ıstedım




  • Boş adamsın la
  • Halaycibasinigibmeyegeldim kullanıcısına yanıt

    nıckden anlasılıyor kımın bos oldugu

  • Halaycibasinigibmeyegeldim kullanıcısına yanıt

    sınava kulak tıkacı ıle gırmek yasak mı dıye soran arkadasa

    Hocam ben de korunmak icin yanlis anlasilma olmasin kafama prezervatif taktim maske niyeti de gorsun diye onu bile aldilar ne bu ciddiyet arkadas korunamiyoruz da !!!

    cevap veren bir mahluksun troll degılım dıye dolanırsın aynen

  • Kardesim bu kadar aptalca bir soruya gayet uygun bir cevap vermiş.
  • Yanlış anlaşılma olmasın ama o kafayı anlayamazsınız zor bela okuma yazma öğrendik ilkokulda 4.sınıfa kadar zor götürdük öğretmen özel olarak ilgilenmese şu an oda olmazdı.


    ortaokul ve lise zaten bomboş en son bu iş böyle gitmeyecek diye Adana'da özel bir kliniğe gittim (daha öncesinde de devlet hastanesine de gittim.)


    Size yemin ediyorum hayatımda ilk defa ders çalıştım daha önce tyt'de sıkıla sıkıla 3-4 net yapardım 20 soru çözerdim artık böyle değil alır almaz düzeldim 70 soruya kadar çözüyorum 26 nete kadar çıktığımda oldu (şu anki durumum çok iyi demiyorum) ama bazı insanlar böyledir eğer gerçekten adhd hastasıysanız tedavi olun yoksa tyt'de barajı zor geçersiniz.

  • hastalıgı olanlara bı sey dıyemem tabıkı hocam benım kast ettıgım kısılerı anladınız zaten yukarda ama hastalıgınız olması yınede engel cıkarabilir ilerde hastalıgı olmayıp kullananlarda kendı kendılerıne engel cekıyorlar

  • O arkadaş mazeret üreten birine benziyordu 1-2 tane daha buna benzer başlığı vardı ve amacı bilgi almak değil ben de ironik bir şekilde cevapladım bu hesabı da aktif kullanmak için açmadım yenisini açmayı ya da ID değiştirmekten üşendiğim içinse bu şekilde kullanıyorum ama sen harbi boşsun ha çok gördüm burada böyle sürekli konuşan adamları sonları iyi olmadı yks açısından

  • Halaycibasinigibmeyegeldim kullanıcısına yanıt

    yavrum ünideyım ben ısıne bak dikkat et seni gibmesinler

  • Arkadaşa boş yüklenmişsiniz.Kırmızı reçete askerlik,polislik şansınızı 0 a yaklaştırır.Memuriyet konusunda sağlık muayenesinde psikyatri sağlam bir şekilde inceler sizi.Bir insanı detaylı incelerseniz de elbet bir şey bulursunuz.Bu yüzden memuriyet konusunda da sıkıntı yaşamanız çok olası.Sağlam bir torpil ikisini de çözer o ayrı da o kadar sağlam torpiliniz varsa da çalışmak için hap yutmanıza gerek yok zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 7 Aralık 2020; 11:26:57 >
  • psikiyatriste gittim ama ilaç yazdırmadım sorun olur mu?

  • kendinigelistirentasrali K kullanıcısına yanıt

    hayatı ınternet ortamı forum sanıyorlar hepsı silikon vadisine gıtcegınden bılmezler boyle seylerı dalga gecerler ota boka ne dıyım

  • bouninboun kullanıcısına yanıt

    sanmıyorum problem olcagını cunku bı ılac ıle ılgılı bı sey sormak ıstesenız bıle sısteme gırıs yaptırmanız lazım ılac olmadıktan sonra olmaz bence :)

  • Çok yüklenmişsiniz ama haklı ayrıca pilotta olamıyorlar belki savunma sanayi iş alımlarında bile bakıyorlardır

  • tamam hocam teşekkürler.

    Ama çok saçma olmuş ilaç kullanınca sicile işlemesi. İnsanların ihtiyacı var ki bu ilacı kullanıyor

    Bende var dikkat eksikliği. Mesela Youtubeda ders videosu izlerken odaklanamadığım için mesela videoda 10 saniyelik yeri 4 5 kere geri sarıp izlediğimi bilirim. 20 dakikalık video 30dk da biterdi resmen. Bir de dersleri derste öğrenemedim hiçbir zaman. Küçük bir şeye kafam kayar oradan nelere giderdi. Bu durumlar aşırı zaman kaybı yapıyor ve motivasyon düşürüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bouninboun -- 7 Aralık 2020; 11:49:31 >
  • öğretmenlikte veya özel sektörde sorun olur mu, bankacılık sektörü gibi?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.