Şimdi Ara

KİRLİ YILDIZA ŞEHRİNİ SATMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  KİRLİ YILDIZA ŞEHRİNİ SATMA


    Senin her tarafı kokuşmuş liginde 59 senede 5 takım şampiyon olurken, 52 şampiyonluk İstanbul’dan çıkmış. Yani dün akşam kendini monte ettiğin kornaya basma nedenin başarılması çok güç bir şey zannettiğin aynı takımın 59 sezonda 20.kez ipi göğüslemesi mi? Matematiğe vurduğunda 3’te 1’e tekâmül eder hemen hemen, senin dışında diğer ikisinin de 19’ar ve 13’er şampiyonluğu var, son 30 sezonda Bursaspor mucizesini dışarı koyarsak 29 şampiyonluk senin kulüp binasının yerini bilmediğin, televizyonda köle olduğun ve 600 km öteden korna aşındırdığın İstanbul’a gitmiş. Bu aptal düzende 50 sene sonra evde televizyon karşısında giydiğin forman da hipodromda at binen jokeyin formasından çok yıldız olup, kuyruklu yıldız misali armanın üstünden başlayıp arka tarafına doğru sıralanacak.

    Bütün gün İzdivaç programı izleyip akşam televizyonunda finali takip ettiği dizinin sona ermesi ile yapan ve genelde çarşamba günleri çeyrek altın günlerine giden mahallenin teyzelerine bile bu ligde ilk üç kim olur diye sorsak sana pat diye bu üçünü sıralar. İşte futbola yakınlığın o teyze kadar senin.

    Bu şehirde kazandın, bu şehir ile övündün, bu şehir ile gurur duydun ama bu şehrin takımlarına arkanı döndün, kendini güce sattın önüne dayatılanı yedin, kalabalığa biat ettin, yeri geldi kendi mahallenin takımının karşısında adıyla çok övündüğün İzmir Atatürk Stadyumu’nda “Küme’ye” diye bağırdın, İzmir takımı sahaya çıkarken ıslıkladın. Bu sezon iki takımı küme düşmüş olan mahallende utanmadan tura çıktın. İşte bütün bunlardan dolayı çok övündüğün bu şehrin sokakları senin oralarda kornaya basarak dolaşmandan utanıyor be kardeşim.


    Tamamı için:http://www.gozgoz.tv/mazlum-sarkaya-kirli-yildiza-sehrini-satma.html







  • Bu ülkeye ingiltere gibi bi spor kültürü lazım.hadi ben istanbulluyum,tuttugum takım fenerbahce, benimki normal.

    İngilterede misal newcastle,adamlar her maca gidiyor ve baska takımı tutmuyolar.bizde adam eskisehir macına gidiyor ama feneri destekliyor.

    Bu gelişmişlikle de alakalı birşey değil,spor kültürü,güçlünün yanında olma. Türk insanı herzaman güce tapmıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyadaki bütün üst seviye liglerde de şampiyonluk durumu benzerdir, belli takımlar arasında döner.

    Şehrinin takımını tutma konusunda şunu söylemek istiyorum, taraftardan önce o şehrin para babaları takımlarına sahip çıkacaklar...
    Ben Bursaspor'un sponsor bulmak için kapı kapı gezdiğini bilirim, evet şehir sahip çıkacak ancak yöneticiler ve iş adamları da taşın altına elini sokacak

    Rahmetli İbrahim Yazıcı'ya dua etsin Bursa taraftarı, o ADAM Bursa için elinden geleni yaptı fakat diğer başkanların derdi başka oldu.

    Demek istediğim şehirdeki insanların takımına sahip çıkmasına gelene kadar tonla mevzu var.
  • son yılların en güzel yazısı, yazının sonunda da dediği gibi, anlayana davul zurna saz...
  • Muhteşem bir yazı olmuş. Hayatında tuttuğu takımın stadını görmemiş insanlar ben şu istanbul takımını tutuyorum ben şöyle fanatiğim diye övünüyor. Soruyorsun kaç kez takımının maçına gittin kaç tane forma alıp destek oldun, yok ne stada gittim ne forma aldım. Ben senin tuttuğun takımının stadını senden çok gördüm. Sende kendi şehrinin takımına gönül versen, takımını desteğinle yüceltsen ne olur, bu ülkede futbol gelişir çok daha kaliteli ligimiz ve dünyada sözü geçen takımlarımız olur. Sen de tutuyorum dediğin takımın maçlarına gidip doyasıya taraftarlığı, takımına destek olma duygusunu yaşarsın, şampiyonluğu kazanırken yada galibiyeti alırken çorbada benimde tuzum oldu deyip o hazzı yaşayabilirsin.

    YAŞASIN ŞEHRİNİN TAKIMINI TUTUP ŞEHRİNE İHANET ETMEYENLER
  • Gereksiz bir yazı bence ıspartasporu amatör ligden tek ben mi çıkaracağım. Teletextte bile maç zamanı yok hey yavrum hey gadasını ıstırdıklarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prengator

    Gereksiz bir yazı bence ıspartasporu amatör ligden tek ben mi çıkaracağım. Teletextte bile maç zamanı yok hey yavrum hey gadasını ıstırdıklarım

    siirt jetpa spor, ben ne yapayim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Bursa'da oturuyorum Galatasaray'lıyım ama Bursaspor'a hep destek vermişimdir.

    Galatasaray'ın bu sezon forması hariç son 3 yıldaki formalarını hep ard arda aldım. Bursaspor'un da öyle bi çok orjinal forması var.

    Geçen sene kapalı kale arkasından kombinem bile vardı. Galatasaray maçınlarında hep Bursa diye bağırmışımdır. T.T.Arena'ya sadece 1 kez gittim , bilet fiyatları çok pahalı lise öğrencisiyim nasıl gideyim.

    Babam'da benim gibi önceliği Bursaspor sonra Galatasaray. Adam diğitürk'e sadece Galatasaray'ı alsa 30 lira filan ödeyecek aylık. Sırf Bursaspor'unda maçları izleyebilmek için 5 Büyük paketi almak zorunda kalıyor aylık 64 liramı ne ödüyor tam bilmiyorum.

    Defalarca Özlüce'ye antremanlara gitmişliğim var.

    Passoliğim 2 tane var. Biri Bursaspor biri Galatasaray. (Her ne kadar maçlarına gitmesemde Galatasaray'ın)

    Ama hangi Bursaspor taraftarına ben Galatasaray'lıyım desem hemen laf yapıyor. Yok şehrinin takımı tut filan , ben elimden gelen desteği veriyorum ama çocukluğumdan Galatasaray'lı olarak büyümüşüm yapacak bişey.




  • Bursa şampiyon olduğu zaman hakkıyla, GS yıldızı takınca , yıldız kirli, lig şaibeli... Bursa BJK ile kavga yapa yapa BJK nin bazı alışkanlıklarını almış sanıım.
  • bursasporluyum. takım tutmanın forma vb. ürün almaktan ibaret olduğunu düşünmüyorum. bursasporun hiçbir maçına gitmedim,ürününü almadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.