Şimdi Ara

Kırıkkale Diş mi Antep Diş Mi?( Tercih yardimı acil) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar buralarda okuyan hiç mi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kirikkalede yasiyorum, kampus sehir merkezinden uzakta ama bence kirikkaleye gore yeterli. icinde aradiginiz cogu sey var hatta biz de arkadaslarimizla genelde orda takiliyoruz. zaten bir tane avm var o da universiteye yakin. ama hani cok guzel, asiri memnun kalirsiniz diyemem. kucuk iste.

    kendi adima konusursam ben genelde haftasonlari ankaraya gidiyorum kirikkalenin bir ucunda osmangazide oturmama ragmen. universiteden gitmesi cok cok daha kolay. kucuk arabalar oluyor onlarla 50 dk civari suruyor yenisehirden gitmek. yani soyle soyleyeyim insanlar ankarada calisip kirikkaleye git gel yapiyorlar, gercekten yakin.

    ama buyuk bir sehirden gelen biri icin nasil olur bilmiyorum. benim arkadaslarim yine kirikkalede olup burada tip veya dis okuduklari icin onlar memnunlar. disaridan gelen birkac kisiyle de tanisma imkanim oldu, coookk eglenceli bir ogrencilik hayatlari yok ama cok da kotu degil.

    bu arada kirikkale universitesinin cogu hocasi ankaradan geliyor. hocalar konusunda bence sorun olmaz cunku bu bilinen bir sey yani hepsi ankara kokenli neredeyse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kırıkkale’yi gördüm ve Antep’te yaşıyayan biri olarak söylüyorum, kesinlikle Antep, Kırıkkale çok çirkin bir yer sadece Ankara’ya gitmek düşüncesiyle orayı yazman saçma olur. Antep iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.