Şimdi Ara

Kiralık Cod Sunucuları 30 YTL'den başlıyan fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gamerslocation Olarak Her Klanın Bir Sunucusu Olsun dedik
    10+2 Cod2/Cod4/cs16 Sunucu 30YTL
    12+2 Cod2/Cod4/cs16 Sunucu 40YTL
    Kampanya
    18+2 Cod2/Cod4/cs16 Sunucu 50 YTL
    Sunucu alan musterilere TS'de verilecektir.



  • Biz de KsK klan olarak gamerslocation'u seçtik. Pingler iyi gözüküyor ama kendileri 5 kişilik TS serverını ancak 6 yapabildiler saolsunlar. 10+2 kişilik servera 6 kişilik TS. Vermek zorunda değillermiş peh Daha müşteri ile nasıl konuşulacağını bilmiyor, iş yapıyor.

    Yurt dışında , server slot sayısı kadar TS ya da ventrilo serverı sunuluyor. Siz de bizi kazıklayın, bana kalırsa hemen iptal ederim aboneliğimizi sırf bu yüzden, ama ben ücretini ödemedim maalesef . Müşterileri sizin gibilerden korusun Allah.




  • uyarı için teşekkürler bjk.
  • Burası Türkiye Tr'deki şartlarla yurtdısındakı sartları kısayasmanın anlamı yok.Zaten satarkende 5 kisi oldugu sıtemızde yazıyor.bunlar bılenerek sunucular musterıler tarafından alınıyor.Bızım asıl yukumlulugumuz sunucunun sorunsuz calısması tsyi insanlara tahsıs ettımız ıcın tesekkur bıle edılmesı gerekıyor bence
  • quote:

    Orjinalden alıntı: XaVieR.bb

    Burası Türkiye Tr'deki şartlarla yurtdısındakı sartları kısayasmanın anlamı yok.Zaten satarkende 5 kisi oldugu sıtemızde yazıyor.bunlar bılenerek sunucular musterıler tarafından alınıyor.Bızım asıl yukumlulugumuz sunucunun sorunsuz calısması tsyi insanlara tahsıs ettımız ıcın tesekkur bıle edılmesı gerekıyor bence


    O zaman "5 kişilik TS Sunucusu hediye" diye yazarsınız, biz de yurtdışındaki gibi, para karşılığı bir hizmet olarak görmeyiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.