Şimdi Ara

Kiraladığımız araç çizildi! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
13.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tekne Kazıntısı kullanıcısına yanıt
    Bir kaç günümüz olsa zaten cepten rezervasyon yaptırırdık internet üzerinden en erken 24 saat sonra sına mümkün son anda karar verildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herzamanumutvardır H kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım seninki hangi firma idi ben turuncu araç kiralama tüketici mahkemesi ne verdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta önce Antalya'dan Avis'den araç kiraladık. Dizel-Otomatik Polo. 7 gün için 850 TL araç tuttu, 200 TL Super Mini Kasko için ödedik. Provizyon'da 300 TL çekildi.
    Hiç bir kaza yapmadık, yapsak dahi kafamız o kadar rahat olacaktı ki..

    2 kuruş fazla verdik ama rahat rahat gezdik.
  • Vay arkadaş sözleşmedeki şartlara bak. Bu yaz Amerika'da 2 hafta Camaro kiraladım. Full kasko, sınırsız km ve 2 sürücü için toplamda 1850 TL verdim. Ne provizyon çektiler ne bir şey. 4500 km yaptım aracı teslim etmem 5 dk sürdü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckin01 -- 14 Eylül 2017; 20:14:24 >
  • evlilik cüzdanını da verseymişin teminat olarak.
  • 1.5 ay önce başımdan geçen olayı foruma yazmıştım. Üstelik kazalardan birinin raporu yeni çıktı, %100 kusurlu sayılmama rağmen 1 lira ücret talep etmedi Budget. Buyurun başımdan geçenler;

    "Kiralık araçla kaza yaparsak ne olur?" diye merak edenler için başımdan geçenleri anlatayım.

    28.07.2017 tarihinde Kırıkkale - Gebze arası kullanmak üzere Sabiha Gökçen Budget'tan Ford Focus marka 4900 km'de araç aldım. Aracı alırken nokta hatası yoktu.

    29.07.2017 günü Kırıkkale'de bir sokakta ilerlerken sağa dönmek istediğim anda arkamdan gelen Tofaş Doğan marka araç sağ arka çamurluğuma çarptı. Hasar küçük de olsa araç kiralık olduğundan tutanak tutmak istedim. Dönerken sinyal verdiğimi hatırlamadığımdan hatamı kabul ederek "Sağa dönüş kuralına uymamak" olarak işaretledim. Diğer araç arkadan çarptığı için o da "Aynı istikamette giderken öndeki araca arkadan çarpmak" olarak işaretledi ve ayrıldık.

    30.07.2017 günü aracı Sabiha Gökçen Budget'a teslim etmek üzere yola çıkmışken, Güney yan yoldan caddeye bağlanmak üzere durup yolu kontrol ettiğim esnada arkamdan gelen araç hiç frensiz arka tamponumun sağ köşesinden vurdu. Yine aynı şekilde tutanak tuttum, bu sefer kabahatim olmadığından sadece karşı taraf "arkadan çarpmak" olarak işaretledi.

    2 kazada da karşı tarafın "ehliyet, ruhsat ve trafik sigortası" evraklarının okunaklı fotoğraflarını çektim, kaza tutanaklarının ıslak imzalı nüshalarını yanıma aldım.

    Aracı ofise götürüp teslim ettim. 2 adet kaza yaptığımı söyledim, 2 adet "hasar beyan formu" doldurdum. Tutanaklarım ve beyan formlarımla ofise çıktım. Karşı tarafa ait "ehliyet, ruhsat ve trafik sigortası" evraklarının fotoğraflarını anında mail olarak kendilerine attım ve başka hiç bir işlem yapmadan çıktım.

    "Araç yattı parası, tamir parası, değer kaybı vs." kesinlikle yok. Kaza anında hatalı olmanız veya olmamanız farketmiyor. Eğer karşılıklı kaza ise muhakkak tutanak tutarak evrakları eksiksiz vermeniz yeterli.

    Ben kiralama esnasında günlük 20 TL gibi bir fark vererek ekstra kaza başına 2.000 liraya kadar sigorta ekletmiştim. Ofisteki çalışan kaza fotoğraflarına bakıp "bunların hiç biri 2.000 lirayı geçmez, hiç tutanak tutmadan da gelebilirdiniz" dedi.

    İşin özü; araç kiralamasını mutlaka kurumsal firmalardan yapın. Eğer karşılıklı kaza ise kesinlikle tutanak tutup karşı tarafın evraklarının fotokopisini/fotoğrafını alın. Kiralama esnasında kesinlikle ek sigorta yapın.

    Eğer evraklarınız tam olursa, alkollü değilseniz ve diğer kiralama şartlarına uyduysanız size masraf yükleyemezler.




  • Pazarlik yapin 4 bin degilde daha dusuk bir sey verin kurtulun.Zaten sozlesmede yaziyormus..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay yurt dışında avisten araç kiraladım, Alırken kimse yoktu firmadan. Anahtari da aracin ustundeydiydi. Kiralama bittiğinde araci teslim yerine götürdüm, avis görevlisi gelip camdaki barkodu elindeki tabancaya okuttu ve iyi yolculuklar dedi. Ne aracı kontrol etti ne benzine bakti. Tam depo aldim yarim depo teslim ettim. Bizim buradaki merdiven alti firmalar tam bi dolandiricilik merkezi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurumsal firmalar gibi sigorta yapmıyorlar değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.