Şimdi Ara

Kiracıyı evden nasıl çıkarabilirim? #avukatlar #yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • wtersad kullanıcısına yanıt
    üstat, ipsiz sapsız birisi yokmuydu, en iyisini yapmışsınız. Bu ülkede adalet insanları mağdur ediyorsa, insanlar kendi adaletini tesis etmek için alternatif yollara tevessül ediyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wtersad

    Sayın arkadaşlar uzun süre sonra olayın akıbeti ile ilgili yaşadıklarım ve sonucu yazma ihtiyacı duydum. Bu süreçte neler yaşadım ne oldu tecrübelerimi paylaşayım.

    Öncelikle avukata gittim yasal süreç başlatmak adına en ucuz avukat 2000 tl istedi nakit olarak davayı başlatmak için 160 küsür lirada vekalet ücreti.

    akabinde en yakın 6 ay davanın ilk görüşüleceği tarih dendi. ben bu süre zarfında itiraz etmesi durumunda yada hakimin delil istemesi ile süre 12 ayı bulacağına dair zorla ikna edildim.

    tüm bunlar bana 12 ay * ödediğim kira artı aldığım evin 12 aylık ödemesi + kiracının ödemediği kiralar toplam olarak 12*1000+ 3400*12+12*1000 = 64800 tam tamına 64800 tl ödemem gerekecekti.

    ayrıca adamın taşınması için yediemin deposuna 3000 tl nakit ve adamın taşınması için tutacağım taşıma şirketi için ise 2500 tl vermem gerektiği haciz davası takibi içinde 300 tl masraf çıkarıldı.

    gittim adamı buldum dövüştüm ve haftasonu evine tır dayatıp tırcıyada parasını ondan ödettirerek kiracıyı zorla attım. böyle olmaması için insanca konuşarak anlaşmak için adeta yalvardım ve çok uğraştım. Ne yazıkki bir kez daha adaletsizliğin çaresizliği ve insanlardın tatlı sözden hiç bir halt anlamadığını anladım.
    pişmanım böyle olmasına ama çaresizlikten bunu yaptım. keşke filmin sonu böyle bitmeseydi. şimdi ufak bir kaş yarığı ile yeni evimi boyuyorum.

    "hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar birbirini yiyerek anlaşır bu dünyada"
    En iyisini yapmışsın hacım gece rahat uyursun şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.