Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
47.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frodo1one

    yok abi captan battigon falan konuşma seçenekleri silik görünüyor,adadak tüm görevleri bitircem neredeyse halen ana adaya dönemiyorum..

    ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frodo1one

    quote:

    Orijinalden alıntı: frodo1one

    yok abi captan battigon falan konuşma seçenekleri silik görünüyor,adadak tüm görevleri bitircem neredeyse halen ana adaya dönemiyorum..

    ??


    silik görünse bile i want the sail diye bi seçenek vardı ona tıklanmıyor mu
  • i want the sail diye bir seçenek çıkmıyor..ne yapacaz şimdi acaba ?
    Okan85 arkadaşın dediğine göre o adadaki ana görevi bitirmem gerekiyormu,daha sonra ana karaya dönebilirmişim,iyi iyi sevindim saolun ilgilendiğniz için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsgtan -- 21 Nisan 2012; 8:39:16 >
  • FOV modunu yapabilen var mı? Widescreen Fixer programıyla yapılıyormuş, fakat herşeyi denedim, save yüklenirken oyun çöküyor. (SKIDROW versiyonu.)
  • FOV modu nedir ?
  • FOV mod'u, ekrandaki görüş açısını genişletir. Bu oyunda çok dar...http://www.youtube.com/watch?v=EmQdcOWTd7g
  • quote:

    Orijinalden alıntı: archVillain

    quote:

    Orijinalden alıntı: murat9

    yeni dlc gelecekti noldu ondan haber var mı? su güzel oyuna bu kadar az yorum geliyor ya gidin mario kasın panpalar

    Millet o güzel oyunu korsan oynuyor. Konuya bakarmısınız? Torrent, crack muhabbetinden geçilmiyor.

    keşke herkez orjinal alabilse...
  • hem konu uplansın hem de bi sorum var
    yeni harita gelince level sınırı kalktı sanırım. peki yeni bi sınır geldi mi ? önceden 40 idi şimdi kaç oldu ?
  • Beyler bu item basma olayını bana ayrıntılı bir şekilde açıklıcak var mı sagament i fulledim sayılır ama smith e vermedim şimdi nasıl yapıyoruz bu item basma işini.ben kendi itemimi yapmak istiyorum mesela.malzemeleri nerden topluyorum.hangi malzemeler gerekli oluyor.hangi itemleri kırınca bu malzemeleri cıkarabiliyorum.neyse işte ayrıntılı bilgi lazım kankalar
  • oyun iyi hoşta oyunda ilerledikçe kolaylaşıyor ona sinir oluyorum 37 lwl im bir allahın kuluyon bn alıcak herkezi ezip geçiyom sıktı rakip yok oyunda ıonun içinde eğlencesi azalıyor oyunun tek sıkıntısı bu :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat9

    Beyler bu item basma olayını bana ayrıntılı bir şekilde açıklıcak var mı sagament i fulledim sayılır ama smith e vermedim şimdi nasıl yapıyoruz bu item basma işini.ben kendi itemimi yapmak istiyorum mesela.malzemeleri nerden topluyorum.hangi malzemeler gerekli oluyor.hangi itemleri kırınca bu malzemeleri cıkarabiliyorum.neyse işte ayrıntılı bilgi lazım kankalar

    Öncelikle Blacksmitg ve sagecrafting skillini fullemen lazım. Bulduğun güzel itemlerin parçaları için Blacksmit te salvage den parçala. Birde özellik parçaları var onlarda itemlerden düşer. Bunların iyilerini dead kel dlcsinde diplomasi den emberdeep/trade/10.000 şeklinde edinebilirsin.son işlem de iyi bir pristine class gem lazım. Google'dan Reckoning sagecrafting guide diye arattır özelliğine göre birtanesini yapıp ekle. Lambent yada düşük gemlerin varsa sagecraft altardan "strength gem" den pristine yapabilirsin. Okadar anlattım yaparsın herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 29 Nisan 2012; 2:25:57 >




  • Merhaba arkadaşlar ben Kingdom Of Amalur oynuorm tabi herkes oynuor :) 14 levelim ve görev yaparak geldim artık görevler canımı sıkmaya absladı gorev yapmayarak exp ve para kasabilirimyim Görev şartmı teşekür ederim..
  • Merhaba arkadaşlar ben Kingdom Of Amalur oynuorm tabi herkes oynuor :) 14 levelim ve görev yaparak geldim artık görevler canımı sıkmaya absladı gorev yapmayarak exp ve para kasabilirimyim Görev şartmı teşekür ederim..
  • Şimdi arkadşlar DLC yi indirdim en son çıkanı save dosyamıda aldım masaüstüne kopyaladım oyunu kurdukdan sonra sanırım save gidiyormuş . Ben save dosyamı yine aynı yere kopyalayınca sorun kalmıyor sanırım ?
  • quote:

    @haka35 save dosyAsı istemiştin buyur."Save".Stormcaller staff ,Pyromacers staff ve shield diye çok fena itemler yaptım armorlar da öyle.malzeme var craftlarsın ne olmak istersen.house of valordan başlıyor dlc.


    Ben save dosyasını attım fakat yinede benim save profili çıkıyor kendi profilimi sildiğim halde anlamadım gitti ya . 2.4Mb save dosyasını atıyorum klasöre yinede kabul etmiyor sanırım ne zaman açsam benim profil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ornitolog

    quote:

    Orijinalden alıntı: TrMhMt

    quote:

    Orijinalden alıntı: paladin34

    quote:

    Orijinalden alıntı: cihancndn

    quote:

    Orijinalden alıntı: paladin34

    Arkadaşlar oyun gerçekten güzel ama benim bir osrum olucak bende hiç mana dolmuyor sağdada 3 tane kuru kafa var ne yapıcam,Çakra kullanıyorum çokta memnunum baya etkili bir silah yanınada büyük düsmanlar için sağlam bir greatsword.

    curse yemişsin healer a gitmen lazım

    Peki onu nerde bulabilirim?

    Sehirlerde + isareti olan yerlerede.

    saçmalığa bakın, bir görevde büyülendim zehir yedim,kasayı açıp iksiri almam lazım ama hard dispell var ve açamıyorum,sağlıkçılara gittim onlar da düzeltemiyor, sandığı açamadığım için görev de sonlanmıyor öylece kaldım,

    The Cursed Amulet görevini bitirince düzeliyor , bende şimdi geçtim araştırdım şükür buldum






    bu itemleri siz görevlerden mi buluyorsunuz.bendeki itemler baya sönükte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 10 Haziran 2012; 17:48:43 >




  • En başka longbow aldıktan sonra encelin bir kapı açması lazım ancak açmıyor nasıl geçeceğim orayı
  • arkadaşlar ben bu oyunu oynuyordum levelim 38 falandı sanırım format atmam gerekti save dosysı diye belgelerimdeki dosyayı aldım ama sanırım o değil çünkü kaldığım yerden başlamadı bu oyunun save dosyası nerde ve bide ben bi türlü tam ekran yapamadım tam ekran olmuyormu bu oyun ya yardım ederseniz çok sevinirim saolun.
  • ben bu oyunu tam ekran modunda neden oynayamıyorum arkadaşlar
  • Ya kafama birşey takıldı cevaplarsanız çok mutlu olurum :( bu adamın kafasına ne takarsam takayım oyundaki adamda gözükmüyor bütün ayarlar bölümünü taradım bulamadım :(
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.