Şimdi Ara

King Charles ya da Fransız Bulldog?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bugün hayatımda ilk defa bir köpek sahibi olmaya karar verdim. Apartmanda yaşadığımız için buna uygun bir tür aradım bütün gün. King Charles ve Fransız Bulldog arasında kaldım. İkiside bayağı tatlı ve şirin. Yanlız haftaiçi saat 15:30'a kadar evde kimse olmuyor. Bu saatlerde tek başına durabilmesi lazım. Haftasonu ise tüm gün bakabilirim. Onun dışında birde tüy sorunu var. Evet, tüy dökmeyen bir köpek türü yoktur herhalde fakat daha az tüy döken bir cins daha iyi olur benim için. Hergün gezdirebilecek vaktim var. Bu iki tür arasından hangisini seçmemi önerirsiniz? Ve köpeği barınaklardan almak istiyorum. Bu türleri barınaklarda bulabilir miyim?



  • Straight Edge Messiah kullanıcısına yanıt
    Barınaktan alacağınız köpeğin psikolojisi bozuk olacaktır.Tuvalet eğitimini çabuk almayacaktır yeni ortama ailesine alışması zaman alacaktır.Bunu göze alıyorsanız barınaktan köpek sahiplenin.Köpeği alıp 1 hafta baktıktan sonra pişman olup tekrar sokağa bırakıp aynı eziyeti tekrar çektirmeyin hayvana.
  • Dediğiniz iki köpek de cok tüy döker özellikle king charles siz daha çok Shih tzu ve terrier maltesea yönelin bu köpekler kolay kolay tüy dökmez ayrıca eğer evden 7-8 gibi çıkıcaksanız evde yalnız kalmaya alısmalı hayvan yavruluk döneminden yoksa sorun açabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.