Şimdi Ara

Kinect For windows ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Bugünlerde Bi Haber Okudum Kinect for windows çıkmış bende almayı düşünüyorum fakat ben bu Kinect le pc oyunlarını oynıyabilirmiyim yani hiç olmadı bir emulatörle xbox oyunlarını kinectle oyniyabilirmiyim ?



  • xbox emu ne derece stabil çalışıyor, her oyunu destekliyor mu bunu bir kenara bırak emuya tanıtabilecek misin kinecti? Bu kadar uğraşa değmez açıkçası. Windows platformu için SDK'sı çıktığından, yakında raflara pc için kinect oyunları düşmeye başlar ama hemen sevinme çünkü bu meret daha Türkiye ye giriş bile yapmadı. MS piyasaya biraz hızlı giriş yaptı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meskalamdug

    xbox emu ne derece stabil çalışıyor, her oyunu destekliyor mu bunu bir kenara bırak emuya tanıtabilecek misin kinecti? Bu kadar uğraşa değmez açıkçası. Windows platformu için SDK'sı çıktığından, yakında raflara pc için kinect oyunları düşmeye başlar ama hemen sevinme çünkü bu meret daha Türkiye ye giriş bile yapmadı. MS piyasaya biraz hızlı giriş yaptı.

    Çok Sağolun hocam 1 sene daha bekliyeceğim ozaman zaten ülke önemli değil ingiltere ve amerikada akrabalarım var her sene ziyarete gelirler onlara aldırtmayı planlıyorum çok sağol :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.