Şimdi Ara

Kindle için Ekran Koruyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, yeni aldığım Kindle Paperwhite 4 için ekran koruyucu bakıyorum ama ekranı kompe kapatan ve bubble free olan bir ekran koruyucu bulamadım. Türk e-ticaret sitelerinde olanlara baktığımda da bu baloncuk sorununu pek çok kişinin yaşadığını gördüm. Kullanan arkadaşlar bu sorunu nasıl çözdüler?




  • Hocam bende de aynı cihaz var. Kılıf sipariş ettiğimde 2 tane ekran koruyucu hediye gönderdiler. Yanında temizleme bezi de vardı. Takmaya çalıştım ama öyle baloncuk oluştu ki anlatamam. Söktüm koruyucuyu, kırdım attım. O baloncuklar okumaya baya engel teşkil ediyor. Ben kullanmıyorum ekran koruyucusu ile birlikte. Uyku modlu kılıf aldım, o şekilde kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaş şuan bu soruyu unutmuştur bile ama konuya gelecekler için söyleyeyim. Ekran koruyucuya ben gerek duymuyorum. Benim için olmazsa olmaz olan cihazı güzelce saran, kapaklı, manyetizmalı kılıftır. Kılıfın kapağı açıkken yani okuma yapıyorken elinizde bir şey olmamasına ve düşmeyecek şekilde elinde tutmanıza özen gösterin yeterli bence.

  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt

    ben parlak ekran koruyucu ekledim jelatin gibi birşey, çok korumaz ama görüntü mükemmel oldu. Telefon ekranı gibi parlak. Çizilmeyi de engeller. Ben de kapaklı kılıf kullanıyorum (kindle pw4) zaten bu tip kılıf şart gibi birşey.   yakında ss eklerim


    Konu sahibine: bende de baloncuk oluştu gidermenin yöntemini bilmiyorum. Hatta bir tanesini zayi ettim yapıştırırken. Baktım 2.de de oluyor vazgeçtim. Alıştım sorun olmuyor, dokunma hissi de çok güzel oldu.


    Bu arada bana da Çin'den aldığım kılıfın yanında 2 tane hediye gelmişti  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 28 Aralık 2022; 23:23:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.