Şimdi Ara

Kim kurtaracak bizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar , abim kötü insanlarla arkadaşlık kurdu, ne desek de dinlemiyor. Aslında böyle bir insan değildi, duyanlar şaşırıyor. Daha yeni içlerine girdi. Nasıl kurtarabiliriz, kime başvurabiliriz lütfen yazın. Heran başımıza birşey gelecek diye beklemek istemiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Yani çözüm yok başına birşeyler gelmesini bekleyeceğiz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet...arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyelim...masum masum okul çıkışı bir cafede oturmuş masum çocuk ile masum masum okul çıkışı bir kafede kötü arkadaşının ağzına sigara verdiği masum çocuk artık aynı çocuk değildir..kaderi tamamen değişmiştir.belki doktor olacakken ancak hasta olabilir.

    mesela mühendis olacaksın devonla tanıştın dikkat bir gün kendini ağzında ot escort kovalarken bulabilirsin..arkadaşın kaderini belirler ve ne olacagını da..arkadas vardır seni yanağından öper arkadas vardır aynı sebepten bıçagı kalbine sokar.,en iyisi yalnızlık..benim sadık yarim kara topraktır misali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gel şimdi otur, sizi kimin kurtaracağını çok iyi biliyorum.

    hazır mısın söylüyorum.
    ama şaşırma bak.

    geliyor...

    "sizi anca kendiniz kurtarırsınız"
    abiniz durumun farkında değilse sizin de bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum.
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Evet biliyoruz , farkındayız ama sadece izleyecek miyiz , yapılacak birşeyler yok mudur, başvurulacak yerler,fikir istiyorum sizlerden , bir aile neden gözünün önünde çocuğunun kayıp gittiğini izlesin neden

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Abim farkında değil ama ona farkettirmenin bir yolu olmalı , elbet bulacağım , akıl akıldan üstündür, belki yazan olur güzel bir fikir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onunla konus...olmazsa devletin rehabilitasyon merkezleri var.basvurun...ya da tasi topragi altin sehir...bu filmi seyrettirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abim bu kişilerle gezdiği için suça karıştı,biliyordum başımıza gelecekleri, ama elimden birşey gelmedi, keşke sonsuzluğa gitsen abi , belki hepimiz huzur buluruz , artık bu hayattan nefret ettirdin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonsuzluğa gitmek nasıl oluyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamyon Şöförü kullanıcısına yanıt
    yok öyle bir ilişki kurmadım. sadece biraz takıldım orada.

    takılma sebebim türkiye'de üniversite olayının aşırı büyütülmesi. üni okuyor diye özgüven kasan tipler denk geliyor bazen. sen onlardan değilsin.

    üni olayına eleştirel yaklaşmamın bircok sebebi var. hangi birini saysam ki. robert kiyosaki 'nin bir sözü var, "üni diplomalı alaylının emrinde" gibi özetleyebilirim. türkiye de şu anda milyonlarca ünili var değil mi. türkiye'nin ekonomik ve sosyal yapısını, toplumunu, bircok seyini 18 yıldır değiştiren kişi çantadan cıkma biri. odtü havacılık müh son sınıftan biri ile tanıştım, forumda. bana PM'den yazdı (o dönem PM kullanabiliyordum) ve bitirme projesi için destek istedi. proje uzay ve uzaya cıkan roket, vs ile ilgiliydi. 20km yüksekte hava yoğunluğu cok düşüyor, ucak ve roket, düşük yoğunlukta ilerleyemez bunu bilmiyor musun diye girdim konuya. dedim ki üni bitirme projesinde hikayeleri destekleyemem, sen bitirme projene ekleyebileceğin ilginç uzay hikayeleri anlatmamı istiyorsun, anlatamam. Bozuldu. Sonra sinirlendi. Atar yapmaya başladı ancak hiçbiri bana işlemedi, cunku çaresizdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.