Şimdi Ara

Kilo verirken kas yapmak? Whey aldım ama ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 104 kilodan 91 kiloya düştüm 3 aydır haftada 3 gün spor salonunda ağırlık çalışıyorum, omuzlar yuvarlanmaya pazular belirginleşmeye başladı, "göbekli adamım ne yapacağım" başlığı altına gelişimi yazıyorum ancak 2 hafta once whey 3x protein tozu aldım..bu tozu kullanmaya başlayalı kilo verişim durdu... acaba yanlışmı yapıyorum? Yoksa kas mı kazanıyorum?

    Bana bir günlük yemek tavsiyesinde bulunurmusunuz, ekmek ve tatlı yemiyorum, sabah 2 yumurta oglen et yiyiorum akşam corn flex ile karışık yulaf ezmesi yiyorum... bir yerde yalış mı yapıyorum.. belimde ve göbeğimde az bir yağlanma kaldı kurtulamadım gitti ayı gibi de ağırlık basıyorum yaş 43.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 27 Kasım 2017; 20:32:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Whey protein spor yaparken stratejik bir konuma sahip antreman öncesi ve sonrasında alımlarda kas gelişimine etkisi oldugu bir gerçek ayrıca proiten tozlarında izlo proteinleri tavsiye ederim yağsı kas kütlesini arttırmada oldukça etkili olur,içerisinde en saf proteini barındırıyor ve yağ şeker oranı çok düşük... büyük ihtimal kas oranı yükseliyor,o yüzden ağırlık değişmiyo olabilir..bide vücut belli bir kilo verdikden sonra bi dönem kendini savunmaya çeker ve kilo verişi durur,o yüzden sabırla devam etmek lazım..Benim size tek tavsiyem corn flex ve yulaf karşımından yüksek oranda karbonhidrat aldıgınız için bunu biraz kısmanız..zaten bence cornflex hiç kullanmayın içerisinde yüksek karbonhidrat ve bazılarında şeker var..alacagınız tüm karbonhidratları antreman öncesi alın ve günün geri kalan kısmında daha protein ağırlıklı beslenin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fossadellione

    Whey protein spor yaparken stratejik bir konuma sahip antreman öncesi ve sonrasında alımlarda kas gelişimine etkisi oldugu bir gerçek ayrıca proiten tozlarında izlo proteinleri tavsiye ederim yağsı kas kütlesini arttırmada oldukça etkili olur,içerisinde en saf proteini barındırıyor ve yağ şeker oranı çok düşük... büyük ihtimal kas oranı yükseliyor,o yüzden ağırlık değişmiyo olabilir..bide vücut belli bir kilo verdikden sonra bi dönem kendini savunmaya çeker ve kilo verişi durur,o yüzden sabırla devam etmek lazım..Benim size tek tavsiyem corn flex ve yulaf karşımından yüksek oranda karbonhidrat aldıgınız için bunu biraz kısmanız..zaten bence cornflex hiç kullanmayın içerisinde yüksek karbonhidrat ve bazılarında şeker var..alacagınız tüm karbonhidratları antreman öncesi alın ve günün geri kalan kısmında daha protein ağırlıklı beslenin..

    Cok sagol hocam, bende corn flex den supheleniyordum hatta soyle hazirliyorum : yarim avuc cig yesil fistik, 3-4 ceviz, 4-5 corba kasigi yulaf , 4-5 corba kasigi corn flex, 1 biskuvi ustune saguk sut..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rica ederim faydamız dokunduysa ne mutlu..yanlız senin bu tarif direk kilo almak için uğraşanların yapabileceği bi formuül olmuş :) doğal gainer:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.