Şimdi Ara

Kilo kabetmeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 ay olacak spora başlayalı 1.80cm boy 96 kilo olarak. Suan kilom 95-96 arasinda cok bariz bi sekilde görünüşte kilo verdim gibi aslinda olmayan koyafetler cok iyi bi sekilde oluyor ve fizigim kendime gore cok guzel duruyor. Gobek erimesi daha fazla bekliyordum ama pek gobegim gitmiyor. Bazilari icin normal yada düşük olabilir ama bos barla bench press yapamazdim simdi 55 kilo ile 4 set antreman yapabiliyorum hatri sayilir sekilde guc ve kas kutle artisim var ama gobek kismim erimiiyor. Suan aynadan baktigima gore en az 9-10 kilo vermis olmam gerekiyor ama tartida 1 kilo anca verdim görünüyor. 3 ayda 8-9 kilo kas kazanmis olabilir miyim? Powerlifter gibi gorunmek istemiyorum daha estetik vucudumun olmasini istiyorum. Gunluk aldigim kalori 1500 min 2000 ortalama aldığım kalori az evet ama bu kadar yiyebiliyorum ne acikiyorum ne antremeana etkisi oluyor bende bi seyler var ama çözemiyorum sizce nedir? 🤣😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kilo kabetmeme sorunu

    Tek tek cevap vereyim. Tartıda azalmasanda kıyafetlerinin neden daha rahat olduğunun açıklaması fotoğrafta mevcut.


    İkinci olarak göbek konusu. Demekki hala kilolusun. ve yeterince kilo veremedin. muhtemelen 3-4 kilo yağ ve ödem gitti 3-4 kiloda kas geldi. Bu çok düşük bir yağ kaybı bu süre için. Diyetine daha fazla önem vermelisin. Böylece kilo kaybın hızlanır.


    Powerlifter gibi gözükemezsin. Çünkü powerlifter değilsin. 3-5 ay yanlış beslenip yanlış antrenman yaptıktan sonra bir gün uyanıp aynaya baktığında "hass...tr powerliftir gibi gözüküyorum" diye birşey ile karşılaşacağına inanıyorsan, korkma. Öyle birşey olmayacak.


    Diyet yap. bazal metabolizma hızını hesapla, günlük aktiviteni hesapla ve kalori açığı yarat. Ve buna göre beslen. Kalori açığı yaratırsan kilo vereceksin, spor yaptığın için değil.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.