Şimdi Ara

Kilitlenen icloud hesabını açmak.(İcloudŞifresiBiliniyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Anneme ait iphone 5 telefon arızalandı. Telefon hiçbir şekilde açılmıyor. icloud hesabında ki bilgileri Yeni aldığımız cihaza Yedekleme yapacaktım şifreyi bir kaç sefer yanlış girip hesabı kilitledim. Daha sonra google şifreler bölümünde icloud hesabının şifresini öğrendim. Şimdi şifreyi bilmeme rağmen hesabı açamıyorum, şu şekilde uyarı veriyor
    quote:

    Bu Apple kimliği güvenlik nedeniyle devre dışı bırakıldı. Hesabınızı sıfırlamak için iForgot sayfasını ziyaret edin (http://iforgot.apple.com).

    iforgot.apple.com sitesine girince şifreyi kurtarmak için eposta gönderiyor yada güvenlik soruları soruyor. Eposta hesabını açamıyorum nasıl maile bakacağım. Güvenlik sorularınıda bilmiyorum.


    Hesap kilidini nasıl kaldırabilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 12 Nisan 2020; 18:42:40 >







  • birebir aynı sorunu yaşadım.hesap kilidi 1 gün sonra kalkıyor.bildiğin şifrenle giriş yapabilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamido

    birebir aynı sorunu yaşadım.hesap kilidi 1 gün sonra kalkıyor.bildiğin şifrenle giriş yapabilirsin
    1 ay önce apple müşteri hizmetlerini aradım, sizin söylediğinizi söyledi kilit 24 saat sonra kalkar dedi. 1 ay geçti kilit şuan kalmadı hala.
  • Faturası duruyo mu
  • Çok fazla hatalı giriş yapınca süre uzuyor maalesef. benim çocuğun ipad de yanlış şifre olayı oldu 25 gün sonrasına attı iforgot.apple.com bu siteden kalan süreyi takip ediyosunuz. Sms tercihi de var mail şifresini bilmiyorsanız
  • Mail adresi dediğin farklı mı ki giriş yapamıyorsun? Yani icloud olarak almamış mıydınız maili? Gmail yahoo hotmail falan ise bilmem ama icloud.com’dan aynı kullanıcı adı olan maile giriş yapıp gelen kutusunu görebilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.