Şimdi Ara

Kılavuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Kılavuz

    Kılavuz'u Takip Et ve Hayatta Kal!

    Kazalar, doğal afetler ve savaşlar… Dünyanın birçok yerinde insanlar hiç beklemedikleri bir anda modern hayatın alışageldik konforundan kopmak zorunda kalıyor. İnternet bağlantıları birkaç dakikalığına kesilse bile “dünyanın sonu geldi” sanan konfor bağımlısı insanlık için modern hayat güzellemesi son buluyor. İşte o anlarda kendileri ve sevdiklerini hayatta tutmak tek gerçekleri oluyor.

    Peki, ya bir gün sen de bir hayatta kalma mücadelesine mecbur kalırsan? Örneğin ailenle çıktığın keyifli bir uçak yolculuğu hedeflediğin durak yerine karlı bir dağ zirvesinde son bulursa; nasıl hayatta kalacaksın? Hangi öğrenilmiş yargılarını sorgulamak zorunda kalacaksın? Modern hayatta elinden düşürmediğin objeler amaçları dışında sana nasıl hizmet edecek

    İşte Kılavuz, bu soruların yanıtını eğlenceli bir gerçek yaşam dizi belgeseli ile arıyor.

    On yıl SAT Birlikleri'ni eğiten Kılavuz’un konformist modern dünya insanlarından seçtiği çaylakların ansızın düzenlenen operasyonlarla yaşamlarından koparılmaları ve sonrasında yaşadıkları hayatta kalma deneyimleri bu belgeselin konusunu oluşturuyor.

    Bir yarışma, doğa programı veya oyun olmayan belgeselde açlık, arazi ve iklim şartları ve vahşi yaşamla kurmaca olmaksızın yüzleşen çaylakların deneyimleri aktarılıyor. İnsanın başta kendi vahşi doğasıyla sert yüzleşmesini yansıtan programı fobileri ve mide hassasiyeti olanların izlememesi tavsiye ediliyor.

    Kılavuz modern hayat nimetlerinden uzakta kalmanın formülünü uygulamalı olarak aktarıyor. İşte Kılavuz’un hayatta kalma formülü 4K: korun, kurtul, konsantrasyonunu koru ve karnını doyur.

    Kılavuz, aynı zamanda modern insanın özüyle yaşadığı çelişkiyi sorgulatmayı amaçlıyor. Bunun için insanları en yalın halleri ile doğaya çağırıyor. Doğadan kopuk yaşayan her bir aday onun gözü ile birer “Çaylak”. Programa başvuranlar çaylak adayları beklemedikleri bir anda alınıp, doğa ile yüzleştiriliyor ve gerçek hayatta kalma mücadelesi böylece başlamış oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katiller de Ağlar -- 28 Ocak 2016; 3:35:30 >







  • Konusu vardı sanırım artık yayınlanmıyor ama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.