Şimdi Ara

KİCKBOKS GÜNLÜĞÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam. Daha önce hiç yapmamış ve fikir sahibi olmak isteyen yada ilgisini çekebilecek arkadaşlar için spor günlüğümü buraya yazmaya karar verdim :)
    Toplamda 5-6 ay Kickboks yaptım ve 2 aydır moladayım. 5 6 Aylık gibi değilim daha önce karate vs yaptığım için ve evde kum torbası,
    koşu bandı gibi şeyler olduğundan daha iyiyim yani :D . Başka kulübe gitmeye karar verdim ve dün kayıdımı yaptırdım. Bugün ilk defa gittim. Daha önce yapan veya ilk defa gelecek kişiler için grup derslerinde hocalar ayrıcalık tanımıyor. Sade daha az çalışın derler

    12/07/2018
    Dersin başlamasına 10-15 dakika erken yetişip biraz torbalarla hasret gidermek istedim. Salona girdim ve az kişi vardı. Soyunma odasının yerini öğrenip üstümü değiştirdim ardından biraz çalıştım. Zaten diğer öğrenciler yeni olmadığımı anlamıştı. Ders düzeni aldık ve hoca yapacağımız şeyleri söyledi. İlk günden kondisyon/güç çalışması yaptık. Daha önceki salonda da ilk gittiğim de toplu sparring yapmıştık. Herkesle 5 dakika dövüşüyoduk. Ağzıma etmişlerdi :D Kondisyon çalışmalarını bilen bilir çok yoruyor fakat bugün hiç yorulmadım aksine çoğu kişiden iyi performans sergiledim. Mekik,şınav yerde sürünme koşu gibi şeylerin en zor halini yaptık ilk günden fakat evde devam ettiğimden pek zorlanmadım. İlk günüm bu şekilde basit geçti. Çıkışta hoca cumartesi günü maç yapacağımızı herkesin gelmesi gerektiğini söyledi. Salon içi maç sparring sayılır fakat biraz daha sert olacaktır sanırım. Cumartesi günü tekrardan burda olacağım. SORUSU OLAN YAZABİLİR.







  • Hocam biliyorsundur sen o zaman,, ters gardım. Hoca bana gard aldırırken sağ ayak önde sağ el çenede ve sol el onun biraz üstünde şeklinde gard aldırdı bu doğru mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.