Şimdi Ara

Kıbrısta burslu pdr okumalı mıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar.
    Pdr bölümü okumayı hep istiyodum ama devletler tutmuyo maalesef. Türkiyedeki burslular da pahalı..
    Girne Amerikan Üni %50 burslu tutuyo. Buna ek olarak öğretmen çocuğu bursundan da yararlanabiliyorum. Ve Kıbrıs memleketimize yakın.
    Ama gelin görün ki nerdeyse hiç güzel bi yoruma rastlamadık. Geçme notu 70miş, yaz okuluna kalan 150 euro ödüyomuş, kitapları, etkinlikleri derken çok para gidiyomuş. Özel yurtlar ateş pahasınaymış. Devlet yurdunda su sıkıntısı varmış....
    İnsanların çoğu para yetmez yemekler de pahalı ve kötü diyor.
    Benim barla, gece hayatıyla, içkiyle, sigarayla işim olmaz. Tarzım değil dans falan. Bunları da göz önünde bulundurarak bana tavsiyede bulunursanız bu dönüm noktamda, sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Doğu Akdeniz Üniversitesine bakın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girne amerikanda %100 burslu bile olsan yıllık 4 bin tl ödemen gerekirken , %50 bana hiç mantıklı gelmedi pahalıya patlar. Ayrıca benim bildiğim tek bi tane burs kullanabiliyosun %50 + öğrenmen bursu birleştirmezler ikisinden birini seçtirirler. Doğuakdenize bakın diğerlerine göre çok çok uygun fiyatları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anneniz öğretmen ise Türkiyede bir özele bakın bence.İlk yıl burs yükseltmeye çalışın.Ayda 15000-2000 tl falan ödersiniz ailenizle aynı şehirde de bulursanız bir yer iyi olur.Ama imkan yoksa tekrar deneyin istemediğiniz bir yere gitmeyin.

    Kıbrısta bence okunabilecek en iyi yer Doğu Akdeniz ama yinede Kıbrısı öneren daha pek kişiye rastlamadım.Uçak biletleri çok pahalı.Kıyafetler çok pahalı.Su artık sorun olmaz diye düşünüyorum Türkiyeden gidiyor borularla suları.Ama belli bir saatten sonra ulaşım sıfırlanıyormuş.

    Yaz okulu her okulda pahalı.Alttan ders alırsan onlarda ücretli.Yani sandıgın kadar masrafsiz değil Kıbrıs.Öyle olsa herkes giderdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam odtü kkk yazmıcaksan Kıbrısta yazma eğer amacın güzel bir eğitim ise, Doğu Akdeniz, Lefkoşa, Girne amerikan, eğitimi iyi değil, mezun olanlarada pek iyi gözle bakmıyorlar

    Hayat ise 6-7 gibi bitiyor. Ulaşım sıkıntısı çok var şehirden şehire götüren dolmuşlar 10 tl ücret alıyor su fiyatları aynı, alkol çok ucuz ülkede alışveriş merkezi yok bunları dikkate al derim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xpesolpw -- 30 Temmuz 2016; 13:04:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xpesolpw X kullanıcısına yanıt
    Doğu akdenizin eğitimi mi iyi değil ? bunu neye dayanarak söylüyorsun açıklarmısını ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.