Şimdi Ara

Kia Sorento Stop Etme Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Merhaba,

    Aracım 2006 crdi model ilk sahibiyim.Aracta 2 yıl dan beri stop etme durumu var. Sorunla ilk olarak 2 sene evvel gaza çok yüklendiğim zaman karşılaştım. Düzyurt Yetliki Serviside aracın deposunu boşaltıp yıkadılar ve teslim ettiler, sorun bir süreliğine yoktu. Fakat son günlerde öncekilerden farklı olarak normal seyirde iken yarım gazla sollamaya çıktığımda da bu olay olmaya başladı ve bu sık sık oluyor ve araç stop ettikten sonra çalıştırdığımda motor hırıltısıda farkedilir şekilde artıyor. Araç 80 bin km de en son 65 binde bakımı yapılmıştı, bununla bir ilgisi varmıdır? Sorunu aşan, bilgili arkadaşlar nasıl çözdüklerini yazarlarsa sevinirim.

    Teşekkürler..



  • bakm zamanı gelmiş
  • Hocam ne yalan söyliyim aynı sorun bizim başımızada geldiii Aynı Araç ilee otobanda giderken en sol şeritte araç tak stop etti Allahtan araç hızlıydı emliyet şeridine çekebildikkk aracıı bakıma soktuk depo aynı senin mevzu gibiii temizlendiii depo filtresi tkanmış dediler sorun ortadan kalktııı umarım senin araçta bir an önce iyleşirr ama bakım şartt
  • Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler..
    Aracı hafta içinde servise soktuk bakımı yapıldı, depo temizlendi ve enjektörlerin düzgün püskürtme yapmadığını düşünerekten onlarıda temizlettim araçta şuan bi sorun yok. Hatta çekişi ve yakıt tüketimide farkedilir şekilde iyileşti.Bu işlemler yapılmadan önce 100 km de 13 lt'ye yakındı yakıt tüketimi şuan ise 11 lt ye gerilemiş durumda.. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.